I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: :: Šta je best-buy za matičnu sa integrisanom VGA + procesor + 2gb memorije. :: :: Mada mislim da će pre doći u obzir najjeftinija kombinacija tako da ste predpostavljam sve shvatili šta se traži
AMD je najjeftiniji a najpristojniji u pogledu integrisane grafike.... već stari am2+ sa nekim dvojezgarnim athlonom II radi posao... osim kod naj-igara....a ovi novi APU-i, koliko para, toliko muzike.
Sve je otvoreno, znači predlog za best-buy u jeftinom (LOW) segmentu.
:: Pa, moras reci koji soket je u pitanju... : :: :: Odatle se krece :: :: Takodje, budzet :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: :: :: Šta je best-buy za matičnu sa integrisanom VGA + procesor + 2gb memorije. :: :: :: :: Mada mislim da će pre doći u obzir najjeftinija kombinacija tako da ste predpostavljam sve shvatili šta se traži
Pa ili amd f4 5300 sa odgovarajucom plocom a to je 9400 din ili intel g550 ili g1610 sa najjeftinijom plocom koja nema ni jedan psi ili sa malo skupljop b75 koja to ima znaci 7700 ili 9400 din. Ovde je kod intela puno bolji procesr ali je grafila dosta lošija.Zmaci sta ti treba.Da napomenem da recimo far cry 3 sa ovom hd2000 grafikom na intelu radi solidno :) Onda ide memorija gde bi ipak za solidan i komotan rad posto ti integrisana grafika uzima nešto od radne memorije a i sobzirom na cenu iso na 4 gb. 2gb ti je 1000 a 4 gb je 2000 dinara.Imaj na umo da ceš popraviti performanse na amd platformi (oko 20 procenota ako ides na sto veci radni takt za memoriju) E sad zadnje a možda i najbitnije.Ako ostavljas stari hard disk a verovatno to radiš a on je pata a ove maticne nemaju pata prikljucak e onda ti ostaje da pogledaš neke starije maticne ploce i odgovarajuci procesor i to samo amd posto intela vise nema u toj prici.
Ko što reče Dexter samo što bih se klonio MSI a, video sam više mrtvih nego živih. Athlon II X2 270 kodo mene zuji na 4,1 već skoro godinu dana ne 24/7 na 35 C. Memorija mala je razlika između nje i 1600 pa ako ti je do OCa bolje nju.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.