Pavle cod black ops 2 i dragon age ovaj treci deo sto izlazi na maksimum i moze li kod ovog racunara umesto ovog procesora AMD A10-5800K QuadCore 3.8GHz koji stoji u opisu da se stavi neki drugi
Pa nije baš naivan taj GPU u 5800K, a stavili su taman grafiku koja radi sa njim u crossfire-u ali me mrzi da gledam koje su performanse. U svakom slučaju fino radi taj GPU u procesoru. __________________ Scourge of PCBerza
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Mushkin Chronos 180GB GTX 580 Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger
:: Anonimac :: Dali na ovom racunaru moze,da se igra GTA 5 Na maksimalnim podesavanjima :: Computers.r :: Može :: :: Ovi su u dosluhu sa Rockstar-om, mozda su im sponzori :: ::
Njima je u interesu da ga prodaju,ali nije trgovac tu nista slagao. Moze da tera,ali na kojoj rezoluciji,to je vec pitanje?! Onaj ko se iole razume u it,retko ce kupovati gotovu konfu,a oni manje upuceni ce se uvek pecati na nabudzene nazive i imena!
Kad lomi led sto ne bi i gta u full hd .) a najace pita dal ce moci nfs the run da radi na maks podesavanja i kao moze ali bez anti alajzinga a gta 4 i 5 opusteno na maks detalje hahaha :)))))) koma znaci
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Mushkin Chronos 180GB GTX 580 Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger
Kod ovih sve `Moze.` :D Ima raznih, ja ne pamtim kad sam zadnji put otisao u neku radnju da kupim nesto, a da mi pri tome prodavci ne nabiju pritisak 300 sa 200, sve sami profesionalci :\
Ali ova masina za 450 jevreja i nije toliko losa, jedan moj ortak je skoro uzeo 5800K i neku polovnu 6670, ima u proseku 40ak frejmova u MP BF3 na 720p na High+, tako da ono... U zavisnosti od potreba korisnika i nije toliko losa
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.