ako je novije i ima garanciju, ponuda je skroz ok. bar se meni cini... **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
Pa iskonfigurisi takvu jednu novu na nekom online konfiguratoru u moru srpskih prodavnica i vidi gde si... To je bar lako. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Dell UltraSharp U2312HM
:: Ovu sam konfiguraciju dobio za ovu cenu u jednoj prodavnici,inace ovo je konfiguracija za igraonicu ::
Kad se saberu cijene svih gore navedenih komponenti, doda jos rezac i neko jeftinije kuciste izadje tacno 550e.
Naveo si za procesor i3 2.4GHz, takav za PC mislim da nema, mozda 3.4? Racunao sam 100e za CPU.
Za graficku sam racunao GTX650ti, kosta 125e, medjutim u opisu pise N650-1GD5..., sto govori da nije ti verzija, takva kosta 80e, pa onda ukupna suma izadje oko 505e.
Uglavnom ok komp, maticna je jedna od najjeftinijih, valjalo bih uzeti malo bolju.
Monitor nije neka cvecka, kosta oko 95e, pogledao bih i neke druge modele/proizvodjace.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Kad se saberu cijene svih gore navedenih komponenti, doda jos rezac i neko jeftinije kuciste izadje tacno 550e :: :: Naveo si za procesor i3 2.4GHz, takav za PC mislim da nema, mozda 3.4 :: Racunao sam 100e za CPU :: :: Za graficku sam racunao GTX650ti, kosta 125e, medjutim u opisu pise N650-1GD5..., sto govori da nije ti verzija, takva kosta 80e, pa onda ukupna suma izadje oko 505e :: :: Uglavnom ok komp, maticna je jedna od najjeftinijih, valjalo bih uzeti malo bolju. :: :: Monitor nije neka cvecka, kosta oko 95e, pogledao bih i neke druge modele/proizvodjace. :: :: ::
:: Malo bolju zbog cega :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: Kad se saberu cijene svih gore navedenih komponenti, doda jos rezac i neko jeftinije kuciste izadje tacno 550e :: :: :: :: Naveo si za procesor i3 2.4GHz, takav za PC mislim da nema, mozda 3.4 :: :: Racunao sam 100e za CPU :: :: :: :: Za graficku sam racunao GTX650ti, kosta 125e, medjutim u opisu pise N650-1GD5..., sto govori da nije ti verzija, takva kosta 80e, pa onda ukupna suma izadje oko 505e :: :: :: :: Uglavnom ok komp, maticna je jedna od najjeftinijih, valjalo bih uzeti malo bolju. :: :: :: :: Monitor nije neka cvecka, kosta oko 95e, pogledao bih i neke druge modele/proizvodjace. :: :: :: :: :: ::
bolja maticna bolji procesor duplo vise ram memorije koja radi na daleko vecem taktu duplo veci kapacitet harda dosta jaca grafika jace napajanje monitor je ekstra neces se pokajati ako ga odaberes provereno za tastaturu i misa nesto mizerno da se doda mislim kad dajes tolku kintu za nekih 50 evra dobices duplo bolje komponente i kompletnu konfiguraciju
Phenom IIx4 955BE/3.8GHz CM Hyper 612S Asus M5A97 PRO Sapphire HD 6870 Seagate Barracuda® 1TB/SATA3/7200/64MB NZXT Lexa S Exceleram Black Sark 2x4GB/1866MHz Benq G2220HDA LC Powe LC6650GP3 V2.3 http://tinyurl.com/7rgqpg9
sa misem i tastaturom nek je i 50 evra a ako ti je buszet fiksan uvek mozes staviti 4gb ram memorije kao sto je misko preporucio staviti jeftinij hdd i napajanje i to mu dodje to
Phenom IIx4 955BE/3.8GHz CM Hyper 612S Asus M5A97 PRO Sapphire HD 6870 Seagate Barracuda® 1TB/SATA3/7200/64MB NZXT Lexa S Exceleram Black Sark 2x4GB/1866MHz Benq G2220HDA LC Powe LC6650GP3 V2.3 http://tinyurl.com/7rgqpg9
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: :: pa, zbog komshia!!! Lo :: :: :: i3-3225 | P8Z77-V | TridentX | 840 Pro | AX750 | Stryker | U2311H | G15+G9 | ATP :: :: :: Malo bolju zbog cega :: :: :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: :: :: :: Kad se saberu cijene svih gore navedenih komponenti, doda jos rezac i neko jeftinije kuciste izadje tacno 550e :: :: :: :: :: :: Naveo si za procesor i3 2.4GHz, takav za PC mislim da nema, mozda 3.4 :: :: :: Racunao sam 100e za CPU :: :: :: :: :: :: Za graficku sam racunao GTX650ti, kosta 125e, medjutim u opisu pise N650-1GD5..., sto govori da nije ti verzija, takva kosta 80e, pa onda ukupna suma izadje oko 505e :: :: :: :: :: :: Uglavnom ok komp, maticna je jedna od najjeftinijih, valjalo bih uzeti malo bolju. :: :: :: :: :: :: Monitor nije neka cvecka, kosta oko 95e, pogledao bih i neke druge modele/proizvodjace. :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Za komsije nek kupi ljepse kuciste, a za sebe bolju plocu.
Firme koje se bave prodajom/sklapanjem racunara trebaju imati odredjeni kodeks, ne samo da gledaju kako da zarade, pa koriste neznanje kupaca, uglavnom `uvale` najjadniju plocu i napajanje. Ako covek vec kupuje ok CPU i graficku, treba mu preporuciti i plocu u skladu sa ostalim komponentama, kako po cijeni, tako i po kvalitetu. Razumeo bih da je uzeo neki Celeron ili Pentium, pa mu to spakovali na gore pomenutu plocu od 33e.
Sta fali pomenutoj ploci?
Iskustveno, ljudi koji kupuju najjeftinije ploce imaju i najvise problema, naravno jos ako se tom doda lose napajanje, sto ovde nije slucaj...
Ploca podrzava ram do 1333MHz, nema LAN 1000, nema Intel Rapid, ni AHCI, nema SATA3, ni USB3... Jedino sto ima je cijena od 33e.
Radije bih isao na gore pomenutu AMD varijanu, nego na ovakvog Intela.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.