Kontam da je Milance uspelo da napravi ona 3 dialup modema i sada hoce da napravi jedan sever da mu prikuplja facebook poene, tako da je pitanje na mestu.:) Evo, prespoji ovako i uzivaj:
Pa naravno da su EVGA! O stabilnosti ne treba ni trositi reci. Zbiram ogroman broj FB poena sa nima. Uzivancija ziva:) Nadam se da ce i Milance da bude zadovoljan kada sve to sklepa:)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
evo pozajmicu ti ja 2000 ali da mi obecas da te moje oci nece videti
:: :: a da ti mn pozajmis 1000 fb kredita posto mi treba :: :: :: Pa naravno da su EVGA! O stabilnosti ne treba ni trositi reci. Zbiram ogroman broj FB poena sa nima. Uzivancija ziva: :: :: Nadam se da ce i Milance da bude zadovoljan kada sve to sklepa: :: :: :: :: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: :: :: Au gile, kako tvoji modemi mocno deluju, mora da su EVGA : :: :: :: :: :: :: Moja ala: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=176383 :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.