ovih dana planiram da uzmem novi racunar. Imam par nedoumica pa bih vas zamolio da mi pomognete da resim dileme. Naravno, svaka sugestija je dobro dosla...
i7 3770k Asus P8Z77-V Pro 2x8GB Patriot Black mamba 1600MHz ThermalTake 730W SMART CM Haf X Big Tower SSD 128GB Samsung 840 Pro ili 840 obican (bez Pro) Asus 7870 DC2 ili Asus GTX 660Ti Dell IPS 2412M ili neki 27` ViewSonic
Napominjem da racunar necu overklokovati. Potrebna mi je brzina i stabilnost u svakodnevnom `realnom` radu na racunaru i ponekad neka igra. Racunar ce se jako retko gasiti.
Raspitaj se malo ima li u prodaji ta memorija.Ja sam je jurio nedelju dana i sve je bilo rezervisano.Na kraju sam platio unapred i cekao tri dana i opet je nije bilo,pa sam doplatio za Kingston HyperX Beast.
Kako gde,a i gde ima razlika,razlike su smesne u koristi jedne ili druge iz prostog razloga sto i jedna i druga teraju sve.
Licno uzeo bih gtx 660,i to model msi twi frozr III,ne zato sto je gtx 660 bolja kartica od hd 7870 (a nije ni losija)nego zato sto ovaj model kosta oko 23k dinara,imas 3 god. garancije i fantasticno hladjenje. Uz asus dc 2(ako ga ima)najbolji gtx 660 model kod nas,a i uopste medju boljima.
Sto se tice price oko tog samsunga,samo cu reci smesno,definitivno odlican ssd.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
+1 Uzmi bez K. Sta god da uradis sa kusurom, pa makar ga i popio, jer nije vrednio 0.1GHz, ako neces da overklokujes. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro A1150 2GB/120GB/ATI X1600/10.6.8 Dell U2312HM
:: Zastp uzeti K procesor ako ga neces sigurno klokovati? Uzmi onda neki zakljucan, ustedi tamo, kad znas da ga neces klokovati.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.