Posto sam stavio oglas na cmarku da mi treba konfiguracija do 150e, naravno dobio sam nekoliko vrlo `interesantnih` ponuda! ahahhaahah Pobednik je lik pod username-om cronaldooo! :D Svaka cast, cestitke, zreo je za lazu... Foxconn H61MX Intel® Celeron® G540 Transcend 4GB DDR3 Naravno sve polovno, najobicnije djubre od ploce i memorija isto tako budzet memara ona budjava verovatno bez hladnjaka..!!! Kao prvo ja sam trazio celu konfiguraciju, tako da se nisam nadao da je on stvarno hteo za to da trazi puno, rekoh mozda hoce da se resi toga... rece covek da ponudim nesto. Ja rekoh 45e, sto mozda nije bilo ozbiljno od mene, ali sam mslio da ako se nadjemo negde na 50,55e bice ok.(nije za mene, tako da me bas briga! ja licno ne bih dao za taj otpad ni dinara). I dobijem odgovor od doticnog da sam smesan, da se informisem o cenama, da to vredi 10k!!!!!!!! Aaaaaand congrats... we have winner!!!!!!!!!!! :D Jaaaoooo.... Tuga!!!
Roba vredi onoliko koliko je kupac spreman da plati
25.12.2012. 16:04
status: user broj poruka: 183
Pre neki dan sam bio kod čoveka koji je 40 EUR platio Celeron 566 128 MB SD RAM 10 GB HDD DVD čitač Int VGA intel 810 bez AGP-a u crnom IBM kućištu CRT monitor
Njegovo je da trazi a nase da se smejemo tome stim sto treba uzeti u obzir da je ovo zemlja srbija i da svako g.vno ima svoga kupca, naravno ako je lepo upakovano i dobro izreklamirano...
Kad se naš narod loži i daje pare na ono sranje od Dormea i ostala sranja i TELEšop-a, ništa više ne može da me iznenadi... https://www.mojdom.rshttp://tiny.cc/msvoj Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - Powercolor 6850 - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 535
:: Njegovo je da trazi a nase da se smejemo tome stim sto treba uzeti u obzir da je ovo zemlja srbija i da svako g.vno ima svoga kupca, naravno ako je lepo upakovano i dobro izreklamirano.. :: :: ::
Kad bi samo znao kakve i kolike magacine ima teleshop i koliko zaposlenih u novom sadu ne bi verovao a o godinjem prometu i zaradi da ti ne pricam... Mada je zena uzela neke stvari tipa secko preko tog teleku..a pre par godina i nije losa stvar, cak je vrlo korisna i jos uvek traje bez obzira na svakodnevno koriscenje...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.