PRIJATELJI MOJI ovako stoje stvari pocelo je glasanje na guru3d.com gde i ja ucestvujem kao pobednik u mesecu maju!!! ono sto vi treba da uradite za mene je da se registrujete na forum guru3d
Redovni ili neredovni, njegov zahtev je NEREDOVAN. Smisao ...
24.12.2012. 14:10
status: user broj poruka: 10997
takmicenja je iskljucivo u glasanju po kriterijumu licnih preferencija prema hardveru - nema to nikakve veze sa pripadnoscu nekoj naciji, drzavi, regionu... Ni po babu, ni po stricevima, vec po pravdi b0gova istinitih...
Ja sam clan Guru3D foruma vec nekoliko godina. Kada god sam glasao, rukovodio sam se pomenutim principom. Pozivam i kolege da cine isto (ako se uopste odluce na nekakvo glasanje). - - - - - - - - - - - - edit: upravo bejah na guru3d forumu. Pogledao sam tvoju azdahaku. Svidja mi se ``kuciste``, ventilacija (izduvni u stolu)... Necu glasati samo zbog jedne ``sitnice``: morala je tu da bude bolja graficka karta (290-ica nije za maj 2012.).
Iskreno nije fer ovo da radiš, a drugo uopšte mi se ne dopada koncept pakovanja u sto. Svaki casemod za drugi mesec mi izgleda zanimljivije, a došao si na forum tek sad i još tražiš pomoć. __________________ Scourge of PCBerza
:: Iskreno nije fer ovo da radiš, a drugo uopšte mi se ne dopada koncept pakovanja u sto. Svaki casemod za drugi mesec mi izgleda zanimljivije, a došao si na forum tek sad i još tražiš pomoć :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
pa kad da dodjem nego sad kad mi treba pomoc ???.....reci
kad i drugima treba pomoc. Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...
:: :: :: :: :: Iskreno nije fer ovo da radiš, a drugo uopšte mi se ne dopada koncept pakovanja u sto. Svaki casemod za drugi mesec mi izgleda zanimljivije, a došao si na forum tek sad i još tražiš pomoć :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: :: pa kad da dodjem nego sad kad mi treba pomoc ???.....reci
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.