Hteo bih da uzmem nesto novije, a posto bi mi vise para trebalo da uradim upgrade ova konfa ide na prodaju i odmah posle toga sastavljam novu pa mi treba pomoc oko procene vrednosti!
Intel Core2 Quad Q8300 box - u garanciji jos godinu dana. Asus P5QL/EPU - u garanciji jos godinu dana. Ati Radeon Sapphire HD 5770 1 gb - istekla garancija pre mesec i po dana. Crucial Ballistix 2x2 GB DDR2, 800MHz, Cl4 (gaming memorije dobijene nove iz USA pre godinu dana ali na zalost ta garancija kod nas ne vazi). Western Digital Cavier blue, WD3200KS, 320 Gb, sata 2, 7200 rpm, 16 MB buffer. kuciste Blueberry midi tower. napajanje LC Power 500w. DVD RW Sony Optiarc AD-5200S i monitor Acer 23` X233H black!
konfu u paketu ne daj ispod 230-250eur, kome treba stvarno (a ne preprodavcima) a razume se izdvojice toliko novca jer vredi stvarno toliko.... a sto se pojedinacne prodaje komponenti tice dobio bi dosta vise ali koliko bi to potrajalo i da li bi sve prodao pitanje je...
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Hteo bih da uzmem nesto novije, a posto bi mi vise para trebalo da uradim upgrade ova konfa ide na prodaju i odmah posle toga sastavljam novu pa mi treba pomoc oko procene vrednosti :: :: Intel Core2 Quad Q8300 box - u garanciji jos godinu dana :: Asus P5QL/EPU - u garanciji jos godinu dana :: Ati Radeon Sapphire HD 5770 1 gb - istekla garancija pre mesec i po dana :: Crucial Ballistix 2x2 GB DDR2, 800MHz, Cl4 (gaming memorije dobijene nove iz USA pre godinu dana ali na zalost ta garancija kod nas ne vazi) :: Western Digital Cavier blue, WD3200KS, 320 Gb, sata 2, 7200 rpm, 16 MB buffer :: kuciste Blueberry midi tower :: napajanje LC Power 500w :: DVD RW Sony Optiarc AD-5200S :: monitor Acer 23` X233H black :: :: Hvala unapred svima ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.