treba mi neki predlog za drugara sta da uzme do 40.000din..treba mu za igre i filmove..to je sve.. u principu ce to furati na neki 19` dok ne skupi pare za 22-23` i tako..
ajd dajte neki predlog za novo a moze i polovnjak neki..
super je to kad bi ja uzimao za sebe pa da nadogradim kad imam vise para..ali ortak je i sa ovim parama na limitima i ako bi nesto uspeo kasnije da zameni to je samo monitor mada i to nece biti skoro...
znaci ako moze i grafa da se uklopi sa ovim ostalim..nesto znaci jeftinije i on ce svakako da peva :D
Nista batice, evo gilja se na sve strane, ono, zena, dete, porodica, da kazem. Secam se, nisam ni zaboravio :)
Ovo je konfa koju sam ortakinji malo pre sastavio(sklopio) pa rekoh kada vec neko pita u tom cenovnom rangu da pomognem. Veruj mi znacice mu i to koliko za neki tamo daleki upgrade, Jeftinije od ovoga, a na dobro da izadje ne moze, veruj mi, 3 dana sam zvao sve sto postoji u Beogradu, a da ima veze sa kompovima. Glavu sam izgubio, srednjeg segmenta ili nizeg srednjeg segmenta, bar sto se ploca tice skoro da nema. Moze da kupi neku budjavu plocu i da posle place nad njom i grafikom. Cak mu ni AMD konfa nece preterano pomoci.
Ne znam sta da ti kazem, ali da je situacija lepa, nije... Ja jos uvek imam kuci konfu staru 4 godine i ne mogu da maknem na novije... Evo ti mog olosa, mada jos uvek valja... (kol`ko tol`ko)
CPU - Intel C2Q 9550 E0 @3.4GHz MB - Asus Maximus II Formula RAM - 4*1GB DDR2 1066MHz Corsair Dominator GPU - Gigabyte ATI 5870 1GB PSU - Corsair TX750W HDD - Corsair Force3 SSD 90GB (ovo je jedina stavka koju sam skoro pazario u poslednjih 4god.) HDD2 - WD500GB Black 32MB star 4god. HDD3 - WD1000GB Black 32MB star 4god. HDD4 - WD1000GB Green 32MB star 4god. HDD5 - WD320GB Blue 16MB star 6 god.
Plus uskoro planiram da uzmem PCIE SATA 3 kontroler, jel te, da poteram SSD kak valja...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.