I zanima me sta mi mozete reci o ovoj ploci, da li moze neki blagi oc ovog procesora da se postigne uz bolje napajanje (recimo 3.2 ghz - 3.4 ghz)? I da li je moguce to sa stock kulerom ili mora aftermarket?
Unutra ima i jedan hitachi hdd 640 gb, medjutim, komp izbacuje S.M.A.R.T - BAD kada se pali, a windows govori da se podhitno zameni hard (ali ga vidi i dozvoljava pristup normalno). Da li mozda neki program moze da utvrdi tacan kvar i resi to (i koji) ili je disk jednostavno za kantu?
sto se procene tiche najbolje pogledaj kako se slichne konfiguracije/komponente krecu po oglasima pa ces doci do nekih realnih cifara... a sto se tice harda, ustanovi sta mu je preko HD Tune ili Hard Disk Sentinela, a probaj da ga osposobish HDD regeneratorom, pa sta ti Bog da
Ploca je solidna,mada moj ti je savet da ne pokusavas neko overklokovanje sto se tice nje,ako vec radi stabilno i ok onda mozes uzivati. Sve zavisi od tebe :)
@bleach4 S obzirom da sada imam e2140 i 2 gb rama, ovo ce biti lep upgrade za mene, al rekoh da pitam, ipak ovde ima ljudi koji o tome znaju mnogo vise nego ja.
@Uroshnet To ja sebi treba da uzmem, zato pitam, da znam sta ljudima da kazem, jer su mi rekli da se raspitam koliko pa da im dam. Da se resim uboge gigabyte ploce koju sada imam.
ja sam roknuo moj e4300 sa fabrickih 1.8ghz @ 3.0ghz radi ubija nikakvih problema 24/7 mada sam probao ide bez dizanja napona do 3.3ghz 0_o al se greje i sa hyper tx2
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.