Skoro sam narucio u BC group ovu konfiguraciju za poznanike i mogu ti reci sljaka za sve pare.
S tim sto sam dodao legionaru: AKCIJA! IZDVOJENA GRAFICKA KARTA ATI RADEON HD 6450 SA 1GB DDR3 ZA SAMO 3500 DINARA.
Monitor LG za 8000din.
Narucio sam i dodatnu graficku kartu. Medjutim greskom nisu poslali. Kad smo pozvali da objasnimo da fali jos jedna grafika u paketu, izvinuli su se i odmah sutra poslali. lep gest i za svaku pohvalu.
Jeftinije a bolje mislim da ne moze.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
voli drugar da odigra rome total war to nije zahtevna igra to je igrao na starom kompu.Reci mi lepe li onaj stiker sa strane ako ne lepe da ubacimo neki kuler na pasini hladnjak.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.