Sad tvoje je da presudis sta hoces? Da ja sad kupujem komp za Gaming nebi bilo nista ispod ovog. Sad ti odluci! Kuciste sam stavio neko da bi mogao da se uklopis u cenu do 500 eura sa prvom konfiguracijom. Sa drugom nemozes da se uklopis ali ako ides intel ja nebi isao nista ispod 3570. Pozdrav i srecno sa kupovinom!
Ево два добра(ваљда је и за игре) Računar Altos Trinity Pro, A85X/AMD A10 APU/8GB/SSD 60GB/1TB/DVD/500W и Računar Altos Elite Spider,AMD FX-4100/8GB/Radeon 7770/1TB/500W Ево та два а да ли имаш монитор и остало? Све је из WinWin. Поздрав!
Bezi sto dalje od tih gotovih konfiguracija. Kao prvo maticne su krsh samo takav da nevidjeno. Kucista i napjanja neka industiral molis boga svaki dana da ti ne crkne. I memorije su ti uvek one najgore a isto vazi i za HDD. Ako vec kupujes onda sastavi sam konfiguraciju!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.