U pitanju je konfiguracija koja na sebi ima Unix i na njoj je neka baza podataka koju koriste neki klijenti. Konfiguracija je sledeca
P45 mobo, ATX Intel c2d E4500 2x DDR2 modula 2x HDD SATA2, 7200 rpm LAN pci adapter DVD-ROM ATI HD2400 (ali moze bilo koja slabija jer nema grafike na OS)
Da li ovo napajanja moze da mi ovo gura bez problema u konzoli sa svim procesima u memoriji uz drljanje diskova i dvd?
E sad, koliko je staro to napajanje? Koliko je dugo arceno? S kakvim sistemom je arceno? mrzi me da guglam sad, ali ajde da kazemo da je za to vreme to napajanje bilo dobrogkvaliteta To su sve faktori koij uticu na njegovu snagu... probaj pa ce vidis. Ako nista drugo imas novo Lc powero d 420w za nekih 1500 dindzi pa razmisli i o tome...
Ih, di ne! Taj chiftec to bez problema moze da gura, pa cak i da ima lufta.
Imao sam istu kombinaciju, samo sto je moja g.kartica bila x1950 pro i radilo je i jos radi na nekom kinezu od 450W na kojeg sam prikacio dodatno 6pin za napajanje grafike. Dakle sljaka 3godine vec kod drugara, a aka se 24/7+ igrice.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.