Za procesor vidim da se krece cena po 80-90 eura ide ladno na limundo! ZA plocu mozes da okacis kao komplet da izvuce jos neki evric da ide uz prcesor trazi za oboje 110-115 eura! Memorija i napjanje 15-20eura. Grafika isto mzoes da okaci na lumodno ima da ode za 4000k ka jedan to ti mu dodje oko 35-37 evrica. Hdd je 10-15 ali pricam deo po deo da prodajes u kompletu tesko da mozes vise od 160-170evra. Moj savet rasparcaj pa u delove! Nikako zajedno! Na limundo ce se ubiju za bilo koji intal quad! Pzodrav!
Jedino bi malo korigovao cenu napajanja 15e mu dodje oko 2000 din a glanc novo u prodavnici sa punom garancijom je samo 800 din skuplje - > http://goo.gl/b1DU5
Inace bacaj to na limundo tamo se kolju za te stare krsheve, samo da pise INTEL i vredi boga oca, nigde neces vise zaraditi nego tamo ako prodajes u delovima, ali jbg moras da sacekas 7 ili 5 dana...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
pa imaš na pc berzi takav procesor čovek traži 70e već duže vreme pa mu niko ne plaća. Ja ću uzeti jedan takav kada padne na nekih 30e, treba mi za jednu mašinu umesto C2D koji je sada u njoj.
Razlika izmedju `prodajem` i `hocu da prodam` se razlikuje..
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: :: Za procesor vidim da se krece cena po 80-90 eura ide ladno na limundo :: ZA plocu mozes da okacis kao komplet da izvuce jos neki evric da ide uz prcesor trazi za oboje 110-115 eura :: Memorija i napjanje 15-20eura. Grafika isto mzoes da okaci na lumodno ima da ode za 4000k ka jedan to ti mu dodje oko 35-37 evrica :: Hdd je 10-15 ali pricam deo po deo da prodajes u kompletu tesko da mozes vise od 160-170evra. Moj savet rasparcaj pa u delove! Nikako zajedno! Na limundo ce se ubiju za bilo koji intal quad :: Pzodrav ::
Ali ja pricam koliko sve to ide na limundo! Mozda si ti prepordvac pa bolja znas a mozda i vatas u mutnom ko zna! Lik je prodao na limnudo pre 3 dana q6600 i plocu za 13000 dianra! Znaci nemam razloga da lazem, rekao sam coveku koje se cene krecu is ta bi mu bilo dobro da uradi! A od preprodavaca mi je vise muka i njihovih ponuda sve za 1 dainar a prodaju za 100! Toliko od mene.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: :: :: Ali ja pricam koliko sve to ide na limundo! Mozda si ti prepordvac pa bolja znas a mozda i vatas u mutnom ko zna! Lik je prodao na limnudo pre 3 dana q6600 i plocu za 13000 dianra! Znaci nemam razloga da lazem, rekao sam coveku koje se cene krecu is ta bi mu bilo dobro da uradi! A od preprodavaca mi je vise muka i njihovih ponuda sve za 1 dainar a prodaju za 100! Toliko od mene :: :: Pozdrav ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.