MB Asus Crosshair Formula IV CPU AMD Phenom 1090T RAM KHX 4X2GB DDR3 1600 BE GPU CFX Gigabyte HD6870 HDD RAID WD150GB RaptorX2 + Hitachi 2TB PSU Chieftec CFT-700-14CS CAS Antec Nine Hundred
celu konfiguraciju a koliko pojedinacno komponente?
Ako bih dobio pravu-odgovarajucu cifru najvise bih voleo da prodam ceo racunar u suprotnom bih prodao plocu (jer sam shvatio da ne koristim ni 50% potencijala iste i da bi mi daleko jevtinija zavrsila posao) i kuciste i napajanje (imam neki Thermaltake Xaser Wingo Blue i LC Power Metatron Prophecy koji mi `zvrje` neiskorisceni) a potom i ove dve 6870. Ostalo bih ostavio. Kako vidim imao bih tu nekih parica koje bi ostale od ploce, grafike, kucista i napajanja koje bih mogao da usmerim u jednu jacu graficku iz 7xxx generacije i da zavrsim posao. Naravno ako uspem da odradim sve ovo sto sam napisao.
Svidja mi se napajanje koje ostavljas za sebe... Ne vidim azlog sto bi dao tu plocu za 100e i sta bi kupio? Neki krs od 5oe?Pre bi ostavio plocu,prodao te grafike kolko razumeh 2 imas!? Prodao napajanje i case. Imao bi dovoljno za gtx660ti i bog da te vidi.Prodao bi cpu i ostatak og grafe dodao i kupio neki fx 8350.
AMD FX 6100 @ 4,05 ghz 1,31v Gigabyte ga990xa ud3 2x4gb ddr3 Patriot Viper 3 Black Gainword Gtx 260 core 216 Lc power pro line 500w SSD Samsung 830 64gb Logitech G 105 Steel Series Sensei Dell U2312HM Aerocool Strike
:: Ako bih dobio pravu-odgovarajucu cifru najvise bih voleo da prodam ceo racunar u suprotnom bih prodao plocu (jer sam shvatio da ne koristim ni 50% potencijala iste i da bi mi daleko jevtinija zavrsila posao) i kuciste i napajanje (imam neki Thermaltake Xaser Wingo Blue i LC Power Metatron Prophecy koji mi `zvrje` neiskorisceni) a potom i ove dve 6870. Ostalo bih ostavio. :: Kako vidim imao bih tu nekih parica koje bi ostale od ploce, grafike, kucista i napajanja koje bih mogao da usmerim u jednu jacu graficku iz 7xxx generacije i da zavrsim posao. Naravno ako uspem da odradim sve ovo sto sam napisao :: :: ::
Sto se tice ploce, racunica mi je sledeca. Komp koristim skoro iskljucivo za igre (90%). Naravno da je ova ploca dobra i `glupo` bi bilo menjati je ali ja prosto ne koristim njenje mogucnosti i potencijal. Zbog toga razmisljam o prodaji iste za recimo tih nekih 110-120 evrica (ako bude moglo) a zatim da pazarim neku od 65-75 evra (MSI FXA-GD65 ili Asus M5A87, M5A97 i sl.) jer mislim da ce mi u potpunosti zavrsiti posao. Zatim da prodam napajanje i kuciste (40-45evra+30-35evra) a na kraju i dve 6870 po nekih 100-110 evra i to bi ukupno bilo 300-350 evra razlike sto bi mislim bilo sasvim dovoljno za dobru plocu i jaku graficku najnovije generacije.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: MB Asus Crosshair Formula I :: CPU AMD Phenom 1090 :: RAM KHX 4X2GB DDR3 1600 B :: GPU CFX Gigabyte HD687 :: HDD RAID WD150GB RaptorX2 + Hitachi 2T :: PSU Chieftec CFT-700-14C :: CAS Antec Nine Hundre :: :: celu konfiguraciju a koliko pojedinacno komponente :: ::
Za MB, CPU, RAM i GPU imam pisanu garanciju sa racunima i kutijama (full pack) dok za PSU i CAS naravno nemam. Hvala za procenu. Najverovatnije cu da pokusam da prodam kuciste, napajanje, maticnu i graficke a ostalo da ostavim i da kombinujem sa jevtinijom plocom i jednom jacom (skupljom) grafickom uz kuciste i napajanje koje vec imam.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.