Imam sledece komponente:GIGABYTE GA-945P-S3:GAINWARD GEFORCE 7600 GS 512MB:INTEL PENTIUM D PROCESSOR 945 LGA 775 PKG 3,4 GHz 2X2L2:KINGSTON DDR2 KVR533D2N4G:HDD SG 250 G SATA 27200:DVD-R PIONEER 110D:LOGITECH CORDLESS DESKTOP EX 110: LG FLATRON 19`` L1900J I TV KARTICU SUPER DIGITAL VIDEO GLARING SERIES.UZ TU KONFIGURACIJU SAM DOBIO WINDOWS SP1 I TA KONFIGUPACIJA RADI SA TIM SP, A CIM SE STAVI SP 2 ILI WINDOWS SA SP 2 NE DIZE SISTEM DALI NEKO IMA IDEJU U CEMU BI MOGAO DA BUDE PROBLEM.
Hm! Cudno, pogotovo sto je novija mashina, generalno mislim da ti je problem u samom win-u, odnosno taj primerak koji ti posedujes(sa sp2)! Probaj da nabavis neki drugi win sp2 od nekoga pa onda probaj. ako je opet isti problem, onda probaj da nakon instalacije win-a odradis i njegov patch(najnovije zakrpe), ovo inace preporucujem i ako i nemas problem.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.