MB - MSI M863G CPU - AMD Athlon XP 2000+ RAM - 256MB DDR1 GPU - ATI 9200SE HDD - Maxtor 80GB Obicno kuciste sa napajanjem od 300W CDRW, CRT Monitor, Tastatura i Mis
Kupujem od drugara iskljucivo za internet pa neznam koliko da mu platim otprilike za ovu skalameriju :)
Ma koji 50 eura. To u kompletu ne vredi vise od 3000, a ne bih je uzeo ni da mi poklanja.. Slabasna makina za danasnje zahteve...Dobra je jedino za DivX i mp3:) Za net ima da se ugusi u momentu, a da ne pominjem skrolovanje B92, Blic-a ili slicnih sajtova:) Za surf je katastrofa
Bolje dodati jos dinar para i uzeti nesto tipa socket 939 1gb ddr1 pa i 754 sempron 2800+ kloknut na bar 2ghz sa PCI-e i sata hardom 80/160gb i grafikom bar neki krs sa ddr2 memorijom i radice skoro pa ok za surf i ostale standardice. Imao sam ih milion i takvi racunari rade odlicno.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.