Naplatio drugar poslednje stipendije i ustekao 75k dinara sada je u nedoumici da li da ide na laptop ili desktop.ako ide na desktop mora kompletna konfiguracija sa zvucnicima,mis+tast i monitor.Za ovu sumu meni je primamljiviji laptop,doduse njemu bi bio prvi jer do ga sad nije imao.Dajte misljenje i predlozenu konfiguraciju ili laptop.
Ako je to onda desktop dobar mozes za te novce da igras sve igre na dobrim detaljima, laptop je za potrebe mobilnosti ako zelis da on ide gde i ti :) edit: laptop naravno nije dovoljno mocan za igre kao desktop u istom cenovnom rangu, a nije ni uzitak igrati igre kao na velikom ekranu i normalnom tastaturom i misem.
Batali lap za igre, grejace se k`o lud i skratices mu zivotni vek, a da ne pricam o nemogucnosti upgrade-a hardvera. I lepo Razorman kaze, nije to neki uzitak, mislim gaming na laptopu.
glasam za desktop!! uzmi neki i5 recimo za gaming sa ok plocom i 8 giga rama i neko 500-550w brandirano napajanje i mozhesh josh uzeti neku grafiku za 200 eura.. ako me ne vara racunica sve onako odokativno.. monitor mozes dosta jeftino proci, zavisi shta ti treba? zvuchnici i ostala periferija isto relativno jeftino ali jedno 80-100e racunaj u tom smeru.
`If everything seems under control, you`re just not going fast enough.` Mario Andretti
Desktop svakako, moda je chudo, kad je najjeftiniji lap bio 1000e nikome nije trebao, sad kad ih ima na svakoj trafici od 35000din, sad svima treba mobilnost... Kad vec pitas da li desk ili lap znaci da ti lap i ne treba. Uzmi ljudsku masinu i bog da te vidi.
ja bih desktop, moze lepo da se uklopi budzet, samo malo pristedis na stvari kao sto su tastatura i mis, imas logitech tast. za 700din, misa za 300 isto Logitech opticki, monitor ne mora vrhunski neki, uzmi jeftiniji za pocetak, zvucnici ako ih poredis sa onima na laptopu, mozes da uzmes i neke od 1kdin.. to je sitno, za ostalo ce vec biti sasvim dovoljno da se sklopi dovoljno jaka konf. za igre..
Za lap ce puci 70k, bice odlican, ali desktop je desktop.. mnogo vise za mnogo manje para ako ce koristiti u kucnoj radinosti.. ako mu treba ali bas TREBA prenosivost, onda je to vec druga prica.
da odlucis da li ces lap ili desktop, svakako da ces uvek za istu sumu uzeti boljidesktop od laptopa, ali sa druge strane lap zahteva manje prostora....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.