Zavisi kad je kupljen ako gledas zbog garancije. Mada sto rece imarkovic imas na svakoj komponenti. Mozes i preko neta da proveris za svaku komponentu.
Sve je to odjednom nabavljeno. Ne mogu da otvaram zbog strane nalepnice jer je kompjuter iz bivse jugoslovenske republike. Posto je sve djuture sklopljeno koja je ovde komponenta najnovija? Da li je moguce da je iz 2009 pre nego iz 2008? Jer sa 3 godine garancije kaci celu 2012.
:: Sve je to odjednom nabavljeno. Ne mogu da otvaram zbog strane nalepnice jer je kompjuter iz bivse jugoslovenske republike. Posto je sve djuture sklopljeno koja je ovde komponenta najnovija? Da li je moguce da je iz 2009 pre nego iz 2008? Jer sa 3 godine garancije kaci celu 2012 :: :: ::
Vidim da je operativni sistem iz 2009 pa je moguce da je sve iz te godine, ne pis ena nalpenici nista od toga, samo oznaka. A znam da je islo na 3 godine garancije.
Iz koje je godine disk i ploca? Meni lici pre na 2009 nego 2008.
Pitam tako jer mora da se vozi na uvid a necu da vozim ako je izasao iz garantnog perioda pa da me vrate. Babuni ne mogu drugacije da provere a ne daju da se otvara.
Guglaj lepo redom i gledaj release date za svaku komponentu racunaj ako si tada skupo platio komp da si uzeo u prvih 6meseci / godinu dana od izlazenja tih komponenti.
I ovo ti je nauk da NIKADA NE UZIMAS GOTOVE KONFIGURACIJE manja/kraca garancija uvale sto im stoji na lageru a niko ne uzima NO NAME napajanja/kinezi nalepnice da ne mzoes da cistis od prasine ili ubacis jos jedan hdd.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
:: Vidim da je operativni sistem iz 2009 pa je moguce da je sve iz te godine, ne pis ena nalpenici nista od toga, samo oznaka. A znam da je islo na 3 godine garancije :: :: Iz koje je godine disk i ploca? Meni lici pre na 2009 nego 2008. :: :: Pitam tako jer mora da se vozi na uvid a necu da vozim ako je izasao iz garantnog perioda pa da me vrate. Babuni ne mogu drugacije da provere a ne daju da se otvara :: :: ::
Ako imas racun i garanciju slobodno procitaj na njima. A ako nemas racun i garanciju preporucio bih ti da ga otvoris i ocistis od prasine jer ako je radio do sad radio je sigurno vise od 3 godine. Za 3 godine se skupi dosta prasine.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.