Re: Sta mislite o ovom kucistu ? thermaltake armor
21.09.2012. 00:46
status: user broj poruka: 1156
Jel ga imas il ga kupujes i za koje pare?Meni se licno vise svidja ovo moje dole iz potpisa.Pa ako uzimas novo a svidja ti se ovo moje mogu da ti dam komentare iz prve ruke.A inace ima vec ostavljene rupe sa gumenim leptirivima za vdeno hladjenje.
AMD FX 6100 @ 4,05 ghz 1,31v Gigabyte ga990xa ud3 2x2gb ddr3 kingston hyperX Gainword Gtx 260 core 216 Lc power pro line 500w SSD Samsung 830 64gb Logitech G 105 Steel Series Sensei Dell U2312HM Aerocool Strike X Adva
:: Sta mislite o ovom kucistu thermaltake armor evo slike :: :: http://postimage.org/image/igt9kgltd/ sad trenutno tako sve stoji :: :: Planiram da uzmem vodeno hladjenje jel moze u njega komotno da stane ?
Re: Sta mislite o ovom kucistu ? thermaltake armor
21.09.2012. 01:06
status: user broj poruka: 18996
bas sam pre par dana ocrnio danasnja TT kucista.. ali da ne ispadnem partybraker reci cu da je kuciste spolja do yaya, lepo je, spolja gladac.. ali unutra je katastrofa odradjeno, i on i Kandalf i vecina TT kucista na tu foru, plastika je ocajna, bar meni, sve ostalo je ok.. ali za vodeno bih pre gledao Cooler Master, po meni su im kvalitetnija kucista.
:: Sta mislite o ovom kucistu thermaltake armor evo slike :: :: http://postimage.org/image/igt9kgltd/ sad trenutno tako sve stoji :: :: Planiram da uzmem vodeno hladjenje jel moze u njega komotno da stane ?
Re: Re: Sta mislite o ovom kucistu ? thermaltake armor
21.09.2012. 01:29
status: user broj poruka: 4641
@imarkovic Opet generalizujes? Ne pricaj napamet, TT ima odlicna kucista, ima i losa(kao i svi ostali brendovi) ali ima i fenomenalna. Ja imam Element G i ne planiram da ga menjam jer je napravljeno bas kao da sam ga licno napravio za sebe. Kvalitet odlican i lima i plastike. To sto se tebi ne svidja TT i sto si utripovao je nesto nebitno za forum, ali generalizacija bilo kog brenda da ne valja je cirkus.
@nidzo86 Licno mi se Armor uvek svidjao na oko, nikad ga nisam video uzivo da bih mogao da kazem o kakvom se kvalitetu radi. Vidjao sam ranije vrhunske masine u njemu pa samim tim ne verujem da je loseg kvaliteta. Nekako to povezujem
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: bas sam pre par dana ocrnio danasnja TT kucista.. ali da ne ispadnem partybraker reci cu da je kuciste spolja do yaya, lepo je, spolja gladac.. ali unutra je katastrofa odradjeno, i on i Kandalf i vecina TT kucista na tu foru, plastika je ocajna, bar meni, sve ostalo je ok.. ali za vodeno bih pre gledao Cooler Master, po meni su im kvalitetnija kucista :: :: :: :: Sta mislite o ovom kucistu thermaltake armor evo slike :: :: :: :: http://postimage.org/image/igt9kgltd/ sad trenutno tako sve stoji :: :: :: :: Planiram da uzmem vodeno hladjenje jel moze u njega komotno da stane ?
Uživo ga nisam video. Po slikama je kao najjeftiniji kineski platikaner. Uživo mislim da još još gore nego na slikama. Napajanje se valjda kod modernih kućišta ne stavlja više gore? Mislim da je iMarković 100% u pravu.
Re: Re: Sta mislite o ovom kucistu ? thermaltake armor
21.09.2012. 02:03
status: user broj poruka: 1272
Sva Armor kucista te generacije imaju napajanje s gornje strane, zatim, ukoliko se koristi dugacka grafika (duza ili jednaka npr MSI GTX 260), nece biti prostora za vodeno hladjenje (pogotovo za Thermaltake sisteme iz doba iz kog je i kuciste), a tek je nemoguce uraditi SLI ili CF jer ce komponente vodenog smetati , kao i gomila kablova jer je cable management ocajan. Mozda se i moze tu uklaviriti neki Corsair H70npr, ali je i to jako nezgodno zbog napajanja koje stoji bocno umesto u normalnom polozaju (ne verujem da je ovaj Armor izuzetak) . I naravno, provetrenost hard diskova je ocajna. Da ne bude da trolujem, ja sam bivsi vlasnik Kandalfa i Armor VE 2000BWS, jedini spas za provetrenost tog kucista je upravo taj bocni ventilator koji ja u pomenutim modelima nisam imao, jedno vreme sam bezuspesno trazio bocnu stranicu s ventom, razmisljao da modujem, a onda prodao kucista budzasto i spasio se bede.
Jeste lepo, ali bih ga ja zaobisao Nidzo86 na tvom mestu.
:: bas sam pre par dana ocrnio danasnja TT kucista.. ali da ne ispadnem partybraker reci cu da je kuciste spolja do yaya, lepo je, spolja gladac.. ali unutra je katastrofa odradjeno, i on i Kandalf i vecina TT kucista na tu foru, plastika je ocajna, bar meni, sve ostalo je ok.. ali za vodeno bih pre gledao Cooler Master, po meni su im kvalitetnija kucista :: :: :: :: Sta mislite o ovom kucistu thermaltake armor evo slike :: :: :: :: http://postimage.org/image/igt9kgltd/ sad trenutno tako sve stoji :: :: :: :: Planiram da uzmem vodeno hladjenje jel moze u njega komotno da stane ?
Pa ti najbolje znas koliko imas kesha i kolko ti je bitno da uzmes lepse-bolje kuciste.Meni se licno to ne svidja na izgled a za kvalitet ne znam nisam imao priliku da ga vidim-pipnem :) Ako se tebi svidja,da sam na tvom mestu samo bi mu nabudzio vodeno i vozio. A i pomoglo bi kad bi rekao konfiguraciju koja je unutra :P
AMD FX 6100 @ 4,05 ghz 1,31v Gigabyte ga990xa ud3 2x2gb ddr3 kingston hyperX Gainword Gtx 260 core 216 Lc power pro line 500w SSD Samsung 830 64gb Logitech G 105 Steel Series Sensei Dell U2312HM Aerocool Strike X Adva
:: Pa ja ga vec imam .. pitam da li njega ili da kupim cm storm styker ali tu pucam oko 40 do 70e .. :: ::
Brate nznm ali meni je to kuciste ocaj zivi i na slici mi izgleda ko plasticni kinez.Msm nista licno al stvarno nikad ne bi rekao da je toliko.A pogledaj ovo http://www.itsvet.com/proizvod/nzxt-lexa-s/comp_comp_case/619/1349 samo sto ih nema sad kod nas a bilo je 8000.
Mislim da je ruzan pasiji sin zgodan za nabavku po ekstremno niskim cenema, izuzetno malo trazern preko zgodan za muznju sirotinje koja najteze dolazi do para u Evropi ali to nije dovoljno dobavljacima da mrdnu guzice i da naprave ugovore sa Corsair i Lian-Li, XSPC, kupovalo bio se polako, pa nisam ja jedini koji bi to kupovao.
Gledajte mali Carbide 300R 70e Staje NEX1500 Classified ili AX1200 i 2xGTX690 unutra kao nista.
Sa fabrickom providnom stranom, ubijali bi od prodaje ovde a narod ne bi po kucama bio kao da je u 2009 god.
:: Mislim da je ruzan pasiji sin zgodan za nabavku po ekstremno niskim cenema, izuzetno malo trazern preko zgodan za muznju sirotinje koja najteze dolazi do para u Evropi ali to nije dovoljno dobavljacima da mrdnu guzice i da naprave ugovore sa Corsair i Lian-Li, XSPC, kupovalo bio se polako, pa nisam ja jedini koji bi to kupovao. :: :: Gledajte mali Carbide 300R 70 :: Staje NEX1500 Classified ili AX1200 i 2xGTX690 unutra kao nista :: :: Sa fabrickom providnom stranom, ubijali bi od prodaje ovde a narod ne bi po kucama bio kao da je u 2009 god :: :: http://i.imgur.com/5Id3p.jp :: :: http://i.imgur.com/87Xwe.jp :: :: :: i7-3770k-CORSAIRH100(stock) EVGA Z77 FTW(First on Balkan)5870 2GB- KHX1600 (GTX8 soon)- CORSAIR Force GT120 -Kingston V+64GB-WD500AAKS-CORSAIR Obsidian 650D, Logitech G510/G700/C310- EVGA NEX1500W Classified (First on Balkan)
Malo ljudi ga trazi stvarno ne zna se koje kuciste bolje prodaju. Za sada samo 550D nije bas tako dobro prodavan ostali se ne zna koji vise. Najvise je prodano 800D, pa 600T pa 650D/700D pa dalje svi ostali.
ONAJ KO JE IZABRAO CM UMESTO CORSAIR DA OVDE PRODAJE
21.09.2012. 03:19
status: user broj poruka: 409
OBOGALJIO JE IT SCENU SRBIJE, ZNACI TO JE KAO KONJU SLOMITI NOGU. 50% NAJBOLJIH PROIZVODA FIK NEMA
Nista drugo, ni EVGA ni Lian-Li, ovo ono, gde god su usli da prodaju su prvi ili u prva 3 i u vecitoj borbi za najbolje performanse, daleko najbolji po izgledu.
C70 je da ga nakrcate AIR Series ventilatorima jel ima mesta koliko hocete, LED Diodama, AX1200 i vozi dve graficke. Trenutno najprovetrenije kuciste na svetu, bolje i od HAFa. Svuda su ugradjene na svim rupama ove gumene podloske za srafove, ne znate sta one znace ja sam ih dobio sa 650D, ja sam imao i one silikonske srafove, imam i sad, oni su kita za ovo. Ovde koristis normalan sraf a nema vibracija kao covek to plus oni njihovi ventilatori. Nema otezali su vam zivot i gaming zbog licne dobiti.
Nakacite 4 GTa na stranicu, ne treba vam ni kuler za procesor, go procesor, na zivo.
STA SU MOGLI A NISU VAM PRUZILI C70 3 VARIJANTE, GLEDAJTE CRNI KAKAV JE SA ONIM TRAKAMA, XEXE BOJKOOOT MASOVNI IT OPREME.
Re: ONAJ KO JE IZABRAO CM UMESTO CORSAIR DA OVDE PRODAJE
21.09.2012. 03:30
status: user broj poruka: 1156
Moj aerocool ima da izuje te tvoje iz opanaka,xaxaxa...
:: OBOGALJIO JE IT SCENU SRBIJE, ZNACI TO JE KAO KONJU SLOMITI NOGU :: 50% NAJBOLJIH PROIZVODA FIK NEM :: :: Nista drugo, ni EVGA ni Lian-Li, ovo ono, gde god su usli da prodaju su prvi ili u prva 3 i u vecitoj borbi za najbolje performanse, daleko najbolji po izgledu :: :: C70 je da ga nakrcate AIR Series ventilatorima jel ima mesta koliko hocete, LED Diodama, AX1200 i vozi dve graficke. :: Trenutno najprovetrenije kuciste na svetu, bolje i od HAFa :: Svuda su ugradjene na svim rupama ove gumene podloske za srafove, ne znate sta one znace ja sam ih dobio sa 650D, ja sam imao i one silikonske srafove, imam i sad, oni su kita za ovo. Ovde koristis normalan sraf a nema vibracija kao covek to plus oni njihovi ventilatori. Nema otezali su vam zivot i gaming zbog licne dobiti :: :: Nakacite 4 GTa na stranicu, ne treba vam ni kuler za procesor, go procesor, na zivo :: :: STA SU MOGLI A NISU VAM PRUZILI C70 3 VARIJANTE, GLEDAJTE CRNI KAKAV JE SA ONIM TRAKAMA, XEXE BOJKOOOT MASOVNI IT OPREME :: :: http://youtu.be/1PmyGjt7Eh :: :: i7-3770k-CORSAIRH100(stock) EVGA Z77 FTW(First on Balkan)5870 2GB- KHX1600 (GTX8 soon)- CORSAIR Force GT120 -Kingston V+64GB-WD500AAKS-CORSAIR Obsidian 650D, Logitech G510/G700/C310- EVGA NEX1500W Classified (First on Balkan) ::
tj da imaju ukusa i da su zadovoljni onime sto se slabije proda u Evropi pa dostigne povoljnu nabavnu cenu. Ja znam da to nailazi na pohvalu celog zapadnog sveta i proizvodjaca.
Staro je to kuciste dosta, isto kao i kandalf. imao sam ga jos pre 5 godina i ni tada nisam bio zadovoljan. Za danasnje standarde izuzetno los cable managment. Ima mnogo boljih kucista. Intel 2700K, Noctua NH D14, MSI Z68A GD80, 4gb ddr3 2133 CL7, Palit GTX460 768mb, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Thermaltake V9 BlacX.
pa ima, ja pricam o njima, Kandalf i Armor su potpuno ista kucista, mislim na one osnovne verzije, razlikuju se samo u prednjim maskam, ne sa vodenim, ne generalizujem vec pricam o Armoru koji se pominje, a to kuciste vazi za jedno od boljih TT kucista.
:: Staro je to kuciste dosta, isto kao i kandalf. imao sam ga jos pre 5 godina i ni tada nisam bio zadovoljan. Za danasnje standarde izuzetno los cable managment. Ima mnogo boljih kucista :: Intel 2700K, Noctua NH D14, MSI Z68A GD80, 4gb ddr3 2133 CL7, Palit GTX460 768mb, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Thermaltake V9 BlacX :: ::
Realno ako se tebi svidja i nemas zamerki, uzmi vodeno hladjenje, probaj kako to funkcionise, ako ne ide menjaj kuciste, ako je sve ok, ustedeo si 80e.
Ako imas para, i 80e ti ne znaci nista, uzmi sta god hoces, realno.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
ali moram da priznam da mi se svidja na izgled. Intel 2700K, Noctua NH D14, MSI Z68A GD80, 4gb ddr3 2133 CL7, Palit GTX460 768mb, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Thermaltake V9 BlacX.
:: pa ima, ja pricam o njima, Kandalf i Armor su potpuno ista kucista, mislim na one osnovne verzije, razlikuju se samo u prednjim maskam, ne sa vodenim, ne generalizujem vec pricam o Armoru koji se pominje, a to kuciste vazi za jedno od boljih TT kucista :: :: :: :: Staro je to kuciste dosta, isto kao i kandalf. imao sam ga jos pre 5 godina i ni tada nisam bio zadovoljan. Za danasnje standarde izuzetno los cable managment. Ima mnogo boljih kucista :: :: Intel 2700K, Noctua NH D14, MSI Z68A GD80, 4gb ddr3 2133 CL7, Palit GTX460 768mb, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Thermaltake V9 BlacX :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.