Kakva, bre, ``teta``??? To je piletina, sine! Samo sto je ``presla``...
13.09.2012. 07:17
status: user broj poruka: 10997
podosta kilometara, pa se malo pohabala... Namenjala se vlasnika...Godiste joj je tu negde, oko tvoga.
Pojma nema u stavljanju komponenti (obrati samo paznju na ``silovanje`` memorijskih slotova i graficke karte! Sake joj otvorene kao da ce da pravi sklekove. Nije cula za krstasti srafciger.). Ali koga briga za to...
Komponente joj je birao izvesni EVGA Desperado, podrijetlom, navodno, sa Balkana (Corsair + EVGA)...
Trpanje riba u sve i svasta (pun intended) da bi bilo prodavanije/gledanije, i ribe koje u gluposti pristaju na tu pricu za par minuta `slave` i hordu muzjaka koji ce da balave i po reklami za uzheglu pancerotu samo ako je teta prezentuje tankim glasicem.
Mislim ili ti siguran sam da to i rade vec, samo ne kod nas :) A setio sam se upravo pa po fabrikama najvise i zene bas rade mogu dase se kladim da su 50% komponenti sto imas u kompu napravile zene :)
Inace primetio sam da u ovom klipu sto sam protracio 15 min zivota da nece bash da moze da upali taj komp (spojila je pogresno kablove od tastera) zar to nije Asus ploca - ona ima onaj dodatni djavo da ne mora na ploci nego van kucista pa posle samo ubode, pih guska :)
Pozdrav svima,
i5-2500k Costa Rica @ 4.2Ghz ASUS Sabertooth P67 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz MSI N570GTX Twin Frozr III PowerEdition/OC 2x500GB WD Blue Sata3 at RAID 0 X-Fi XtremeGamer Corsair 750W Windows 7 Ultimate 64
:: Kada azijatkinje pocnu da sklapaju kompove :: mozda i pocne da gledam.. :: :: http://www.youtube.com/watch?v=bw9CALKOvA :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 ::
smotana je kao i ostale sto se tice ovih naprednijihstvari.. :PPP hahaha CPU: AMD Athlon II 445 GPU: Gigabyte 5870 SOC MBO: ASUS Sabertooth 990FX R2.0 RAM: KINGSTON 8GB (2x4GB) 1866MHz DDR3 PSU: Cooler Master GX-550W HDD: 2x Samsung F3 Spinpoint 500GB RAID0 CPU COOLER: Cooler Master V8 HP CASE home mod<
Ma smizla obicna, verovatno neka manekenka koja je jedino u zivotu ucila da hoda i da naprci usne vezbajuci ispred ogledala.Koliko li su materijala imali za montazu, sam Bog zna:))
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
To bre Dextere carino! Nista ne moze da se poredi sa prelepim latinkama i njihovim mocnim nogama i dupetima!
:: Sto si bre rasista :: :: Latino i azijatkinje su po meni najlepse pa onda sve ostale podjednak :: :: Sta fali ovoj maloj? http://www.youtube.com/watch?v=bw9CALKOvA :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: :: :: e al ti je ukus azijatkinja?!Nema lepse zene od bele arijevske zene : :: :: :: :: :: ::
A svi nesto podigli standarde, sta fali cak i onoj teti sto je `mnogo presla` ? Da nemate mozda bolje? :) U tom slucaju skidam kapu.
:: Sto si bre rasista :: :: Latino i azijatkinje su po meni najlepse pa onda sve ostale podjednak :: :: Sta fali ovoj maloj? http://www.youtube.com/watch?v=bw9CALKOvA :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: :: :: e al ti je ukus azijatkinja?!Nema lepse zene od bele arijevske zene : :: :: :: :: :: ::
Sto sta fali? Prirodno je da covek tezi sopstvenoj vrsti. Te azijatkinje su bez sminke freak show retko koja od njih valja,
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.