Sastavio sam nesto onako po mom ukusu,e sad zelim da mi pomognete (kazete sta je bolje za te pare,date neki predlog i tako to) Znaci,ako je bolji neki drugi deo,onda gledajte da cena bude u rangu sa tim delom koji sam naveo.Preferiram Intel inace Ovako:
Ja bih pre uzeo ovu plocu: http://goo.gl/tsZlq 4x2GB ili 4x4GB memorije umesto 2x4GB. Koja je poenta 2011 socket-a ako ne koristis cetvorokanalnu memoriju? Sa SSD-om bih isao na Intel 330 ili Kingston HyperX. - Ovo je samo licno misljenje. Verujem da je i OCZ odlican, ali ja ga nesto ne volim.
Sto se tice ploce,ako vec ne ide na ovu asrock(a ne vidim razlog zasto ne bi) u obzir bih uzeo asus i msi,taj gigashit se kod nas pokazao kako se pokazao u zadnje vreme,blago receno OCAJNO,kao firma naravno.
Napajanje je po meni tezak overkill,tacno je da se treba truditi da kupish napajanje sto bolje pa da drzi 5 godina,ali ako recimo Seasonic SS-750AM 750w koje je 125e,bi bilo ok i za SLi gtx 670,koja jedna ima samo tdp od 170w.
Menjao bih i tu Evga,moze da bude i nasina,to je referentni shit,za 30e manje asus dc2 i za 40e manje Msi power edition. Evga ima vrhunske proizvode,ali sto se tice te grafe ja nzm ko bi uzeo referentnu za vishe novca od jednog dc 2 ili power edition.Ponasaju se sa cenama kao da su izmislili toplu vodu i to vrlo cesto.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Imas i EVGA X79 SLI za 216e i dodji lepo na EVGA Forum da ti objasne strucnjaci kako da klokujes to, nemoj da se zaglavis sa nekom plocom gde se ne klokuje taj CPU ima ih vise, tj na nekima se ne klokuje na nekima ima problema. Posle ce ovde da te savetuju sta da radis. A to je metak u celo, ovako pricas sa onima koji su pisali BIOS.Ako je ima uopste, moguce da ih nema vise uopste. Ako vec imas toliko para smanji napajanje na 700-750W a i to je previse, uzmi bolje kuciste, HAF ne da je izlizan nego ljudi ne mogu da ga vide vise. Uzmi Mushkin 1866 1.5, Silverstone Raven za 150e Samo vi menjajte EVGA a posle cete da placete sto niste uzeli karte koja nema nijednu reklamaciju do sada, jel ste culi za to, ja svaki dan vidjam ASUS, MSI, GIGABYTE. To nije referentni ASUS da se upali. Njima ne treba kuler od 3 slota za isto memorije ko referentna i 8C bolje temp. Oni stave 14 faza pod referentni kuler i duplo memorije i niko ne pomislja na Accelero. Samo oni koji bas dibidus unakaze od klokovanja sto im moduju BIOS za njih na EVGA sajtu pa salju na pp e oni stave vodeno.
i7-3770k-CORSAIRH100(stock) EVGA Z77 FTW(First on Balkan)5870 2GB- KHX1600 2x2GB- CORSAIR Force GT120 -Kingston V+64GB-WD500AAKS-CORSAIR Obsidian 650D, Logitech G510/G700/C310- EVGA NEX1500W Classified/ ThanX to EVGA (First on Balkan)
Nema potrebe za HAF X kad imaš Trooper za slične pare, em je bolji em lepše izgleda. Drugo, što bi bacao pare na stock EVGA kartu kad imaš Asus DC2 verziju koja je hladnija i kvalitetnija plus jeftinija? __________________ Scourge of PCBerza
Hvala svima,jel mogu onda da uzmem COOLER MASTER Silent Pro RS700-AMBAD3-EU 700W napajanje,i jos duplo toliko RAM memorije,da bude 4x4GB ? Sto se kucista tice,hm,svidja mi se Haf X zato sto ima providnu stranu. Hajde neka mi neko da linkove od tih grafickih koje preporucujete.
Ali ti stvarno uzmi sta zelis necu ja da te nagovaram ninasta, ja znam sta ja uzimam za sebe i koje NVIDIA graficke su naizdrzljivije i najbolje u svetu.
i7-3770k-CORSAIRH100(stock) EVGA Z77 FTW(First on Balkan)5870 2GB- KHX1600 2x2GB- CORSAIR Force GT120 -Kingston V+64GB-WD500AAKS-CORSAIR Obsidian 650D, Logitech G510/G700/C310- EVGA NEX1500W Classified/ ThanX to EVGA (First on Balkan)
:: Hvala svima,jel mogu onda da uzmem COOLER MASTE :: Silent Pro RS700-AMBAD3-EU 700W napajanje,i jos duplo toliko RAM memorije,da bude 4x4GB :: Sto se kucista tice,hm,svidja mi se Haf X zato sto ima providnu stranu :: Hajde neka mi neko da linkove od tih grafickih koje preporucujete.
:: Ne znam sta da ti kazem za taj SSD, na forumu se dosta preporucuje Samsung 830 od 128GB :: http://tinyurl.com/8ztvvy :: :: Mozda je taj OCZ i bolji, nemam pojma, nek se javi neko ko ih je testirao.. :: Gde je Mighty kad ti treba :: :: ::
Asus ti je bolje rešenje jer je tiše, što se tiče temperatura slične su. Gigabyte je narušio sebi malo imidž sa feleričnim kartama, dok jbg zna se šta je Asus Republic of Gamers serija.
Za SSD bolje Samsung 830 seriju, svi je redom hvale dok je OCZ takodje imao dosta problema sa Vertex3 serijom pa im ne bih polagao novac ubuduće tako lako. __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.