treba mi savet za kupovinu iz naslova teme. Za prijateljicu je, mora biti iz W...w..., zbog kupovine na rate, i do 250 evra :). Sluzilo bi za multimediju i malo igranja nezahtevnih igara (zenska deca, nema razbijaca tastatura :))
Moje misljenje je da ide na Altos Geko ili na Ranger, ali Vase misljenje se itekako ceni
...znaci za neku solidnu kofiguraciju do 30.000 (isključivo novo) je najbolja varijanta AMD-ov APU FM1 kao što predlaže ivanstojko? Pretpostavljam da bi Intel varijanta u toj ceni bila jača kod CPU-a, ali slabija kod integrisane grafike. Ili ima neka bolja kupovina? 1000-2000 gore-dole nije problem. Ima li neka takva Altos varijanta, i cenovno i po sastavu? I da li je bolje uzeti Altos, ili sam sklopiti, pitam pošto mi nije problem da ga sklopim, ali nija baš da mi je dosadno pa da to radim ako već ima tako nešto goovo? Konfiguracija bi pre svega služila za net, multimediju i filmove, igrice nisu toliko prioritet.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.