neko krzljavo napajanje Thermal master 420w (koje ce cekati neke srecnije dane da ga zamenim) i sve to spakovano u TT xAserIII
Imam budzet do 130e.
Imao sam u planu da pojacavam i ram, ali je kupljen u vreme kad je ram zlata kostao i placen je oko 70e. Nazalost ovaj model i dalje drzi cenu oko 50e sto je suludo, pa sam razmisljao da ga prodam ako mogu da dobijem za ram 20e (u garanciji jos preko 3 godine) pa da sa tih 150e pazarim grafiku i 8Gb rama. Mada je grafika primarna za kupovinu. Neki predlog?
Ja bih licno pogledao oglase,pre svega becnhmark,iskopacesh super ponude za te novce,sa sve garancijom,ako nije bash hitno. Nzm od novih za te pare hd 6850.
Bilo je do skora za 100e,hd 6870 sapphire sa garancijom,ja imam vec godinu dana isti model i ok je,cooler na njoj nije neki,malo bucniji,ali ono radi svoj posao,grafika uglavnom u igrama ne prelazi 75 stepeni.
Za 90e sa garancijom je skoro bila msi gtx 460 hawk. Samo gledaj iskopacesh neshto.
Edit:Sad naletoh na pc berza oglasima : ASUS GTX 560 DirectCU II OC,2 godine garancije(preko serijskog broja,isti shit)-110e. To bi ti eto bilo super,grafa snage kao hd 6870 i jedan od boljih model,ako ne i najbolji.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.