Nema neke posebne želje. Photoshop, filmovi, muzika, net..
Jedino želi 4 gb ram-a i ati grafiku. I ako ima sve kod jedne firme, cimanje mu je da trčka od jednih do drugih.
:)
PS Moj komp furaaaaaaa :)))) A ono što me zezao usb, flashovala sam i bios i ćorak. Mp3 mi je ustvari crkao tj crkava kablić (što je problem jer je kablić s jedne strane usb, a s druge ulaz kao za slušalice), a kingston usb od 16gb i dalje neće da radi (verovatno je i on geknuo).
G530 Intel Celeron Neka H61 ploca 4GB rama 500GB hard Kuciste+napajanje
Otprilike.
Ne znam da li je bas 200e okruglo, ali svakako je tu negde.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Nema neke posebne želje. Photoshop, filmovi, muzika, net. :: :: Jedino želi 4 gb ram-a i ati grafiku. I ako ima sve kod jedne firme, cimanje mu je da trčka od jednih do drugih :: :: : :: :: PS Moj komp furaaaaaaa :)))) A ono što me zezao usb, flashovala sam i bios i ćorak. Mp3 mi je ustvari crkao tj crkava kablić (što je problem jer je kablić s jedne strane usb, a s druge ulaz kao za slušalice), a kingston usb od 16gb i dalje neće da radi (verovatno je i on geknuo).
MSI E350IS-E44 (dualcore 1.6Ghz+radeon 6310) 4Gb rama WD Blue 500Gb Chieftec Flyer FI-01B sa napajanjem od 200W Povezan je sa plazma tv-om, radi odlično... Fiat iustitia, et pereat mundus
Integrisa je jaca dok je CPU slqbiji, e sada ako ce drugar da igra igrice neka ide na AMD, a ako ce da to bude suva browsing masina, onda moze Intel,...
Pozdrav!
:: Mislis, jedino zbog intergisane grafike :: :: :: AMD solucija je za te pare znatno bolja pre svega zbog integrisane grafike, Intel tu nema sta da trazi,.. :: :: :: :: Pozdrav!
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Integrisa je jaca dok je CPU slqbiji, e sada ako ce drugar da igra igrice neka ide na AMD, a ako ce da to bude suva browsing masina, onda moze Intel,.. :: :: Pozdrav :: :: :: :: Mislis, jedino zbog intergisane grafike :: :: :: :: :: AMD solucija je za te pare znatno bolja pre svega zbog integrisane grafike, Intel tu nema sta da trazi,.. :: :: :: :: :: :: Pozdrav!
Kazem ja lepo, Intel. AMD Athlon II X2 jedva parira ovom Intelu, a ne raspali Zacate na 1.6GHz. De sa tim da radi u Photoshop-u? Nek na moj predlog za jos ~20€ ubaci i neku grafu tipa HD 5450 i miran je. To i dalje izadje `oko` 200€.
edit: Sad sam se setio da imam neku http://goo.gl/AVmkQ sa garancijom od oko 2 i nesto god. Dao bih je za 2500 RSD. [ne pokusavam da pravim sebi reklamu, samo prijateljska ponuda ]
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.