Bio jednom jedan narod ludi, što izreku skovaše iz iskustva gorkih svojijeh: ne pravi se ražanj bez zeca.
Da ne naljutiš se odmah i nešto prostački laneš: ako stvarno imaš SVE te procesore, turaj ih redom, ben-čmariraj sam i videćeš... u suprotnom, PRVO proveri ima li tih procesora stvarno - i kojih - u ponudi. Npr. prvi mi je neverovatan da ima da se kupi, skoro su ljudi kukali ovde nakon pretraga - phenomi x4 su postali veoma tražena roba pa je glupo i da ih razmatramo. A ako njega elimiišemo, knjiga je spala na dva slova i jedno pitanje - a koliko ti burazere, za to imaš para, ili planiraš da ga ukradeš pa ti je svejedno?
... je jako tesko naci... bolje batali odma... Ne znam kakva su iskustva drugih, ali mislim da je period Jul/Avgust najgori za kupovinu, bar sto se tice kolicina i raznovrsnosti komponenti koje uvoznici imaju na lageru? Ili je to samo moj utisak...
Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Asus 6870, Kingston 96GB V100+, WD 1002FAEX + WD 1001FALS + WD 10EARS, Creative xFi Titanium Fatality Pro + Logitech Z5500, Tt Kandalf, CM Real Power 700, Dell 2412M
Ako ne zelis da pomognes ili neznas (kao sto se vidi) onda nemoj da se javljas. Naveo sam procesore koji koji su u ponudi i razlika od najjeftinijeg do najskupljeg medju njima je 3000 din. Tako da nema potrebe da kradem.
:: Bio jednom jedan narod ludi, što izreku skovaše iz iskustva gorkih svojijeh: ne pravi se ražanj bez zeca :: :: Da ne naljutiš se odmah i nešto prostački laneš: ako stvarno imaš SVE te procesore, turaj ih redom, ben-čmariraj sam i videćeš... u suprotnom, PRVO proveri ima li tih procesora stvarno - i kojih - u ponudi. Npr. prvi mi je neverovatan da ima da se kupi, skoro su ljudi kukali ovde nakon pretraga - phenomi x4 su postali veoma tražena roba pa je glupo i da ih razmatramo. A ako njega elimiišemo, knjiga je spala na dva slova i jedno pitanje - a koliko ti burazere, za to imaš para, ili planiraš da ga ukradeš pa ti je svejedno :: :: Budale računaju na sreću. :: ::
Phenom 965 se ponovo pojavio u prodaji pre mesec-dva i od tada pa sve do sada ga ima u skoro svakoj radnji...verovatno neke zalihe...zvao sam pre par dana enni ,ducom,wim,jakob...svi ga imaju najeftinija cena mu je bila 10800,koliko kosta i 4100 ...komsija se ipak odlucio za 4100 tako da smo narucili njega ,danas treba da stigne... Phenom IIx4 955BE/3.8GHz CM Hyper 612S Asus M5A97 PRO Sapphire HD 6870 Seagate Barracuda® 1TB/SATA3/7200/64MB NZXT Lexa S Exceleram Black Sark 2x4GB/1866MHz Benq G2220HDA LC Powe LC6650GP3 V2.3 http://tinyurl.com/7rgqpg9
Hahaha Pa onda najskuplji! Kad ne znas sta je dobro, gledaj sta je skupo .-)
F650GS Dakar
:: Ako ne zelis da pomognes ili neznas (kao sto se vidi) onda nemoj da se javljas. Naveo sam procesore koji koji su u ponudi i razlika od najjeftinijeg do najskupljeg medju njima je 3000 din. Tako da nema potrebe da kradem. : :: :: :: :: Budale računaju na sreću. :: :: :: ::
mislim da bi trebao da sacekas malo sa kupovinom .u oktobru ce izaci naslednici fx procesora i kako kazu ljudi po netu i forumima bice bolji od ovih,sto znaci da mozes da uzmes neke od ovih navedenih procesora za manje para ili se castis nekim od tih novih,ja sam licno uzeo semprona da premostim do izlaska novih proc
Najbolji za te pare...ja sam kupio 612 s za mene a 212evo za kolegu i nesto mi je tu smrdelo ...kad sam na 212 evo video za nijansu nize temperature...
bilo mi je bas cudno jer je 612s tacno duplo veci od 212 evo...vidi slike
tako da moras prvo da proveris da li staje u tvoje kuciste...u lexa-s je jedva stao tacnije zakacuje u providnu stranicu...dok smo na lc power veritas 3000 morali da odlomimo parce kucista bocnog kulera od 20cm da bi smestili 212evo...
moju sumnju da 212evo daje za nijansu nize temperature dokazao je clanak iz najnovijeg broja svet-a kompjutera...
slikano telefonom mrzi me da pisem valjda ces uspeti da procitas njihovo misljenje
Phenom IIx4 955BE/3.8GHz CM Hyper 612S Asus M5A97 PRO Sapphire HD 6870 Seagate Barracuda® 1TB/SATA3/7200/64MB NZXT Lexa S Exceleram Black Sark 2x4GB/1866MHz Benq G2220HDA LC Powe LC6650GP3 V2.3 http://tinyurl.com/7rgqpg9
Phenom IIx4 955BE/3.8GHz CM Hyper 612S Asus M5A97 PRO Sapphire HD 6870 Seagate Barracuda® 1TB/SATA3/7200/64MB NZXT Lexa S Exceleram Black Sark 2x4GB/1866MHz Benq G2220HDA LC Powe LC6650GP3 V2.3 http://tinyurl.com/7rgqpg9
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.