voleo bih da cujem jos neko misljenje... najvise me zulja maticna, kakva je ova za OC, i da li moze neka bolja za slicne pare? nesto drugo od komponenata treba promeniti? komp ce se koristiti za igre najvise... inace, ovo je sklapano na a*omovom sajtu, mnogo bi nam lakse bilo kad bismo tamo mogli sve da zavrsimo, ali ako neki predlog bas iskace iz njihove ponude, nije problem...
Ako hoces da ti HDD bude WD ubaci neki iz back serije, minimum blue. Taj zeleni sto si ti ubacio ja licno koristim za skladistenje jer je sporiji. Sto se tice napajanja ja bih uzeo http://goo.gl/Nv3hO. LC nisam imao i ne bih se zajebavao sa njima. Ostatak, manje vise je O.K.
Iako sam uvek uzimao uglavnom WD i Samsung, ovi novi Seagate su jako dobrii, bolji od Black serije u performansama samo tako. Sekvencijalni transfer ide i preko 200MB/s.
Pogledaj u istoj radnji HDD SATA3 7200 1TB Seagate Barracuda ST1000DM003.
@mighty pogledao, deluje sasvim fino, ubaceno, hvala @dex konkretna preporuka za grafu? @tortojed iskace iz budzeta mnogo... @ivanstojko znam, ni ja ne mirisem mnogo LC, ali ako bi vec uletali pare za jace/sigurnije napajanje, onda je greota ostaviti powercolor kartu (za koju sam cuo da je cesto posecuju gremlini), pa nam to bas izbija iz budzeta...
da rezimiram, da li da se kockamo sa ovom kartom i ovim napajanjem, ili ipak da uzmemo nesto slabije ali poznatije/sigurnije? i jel ima neko neku preporuku za maticnu?
Za napajanje se ne boj onaj lc power H 600w od 30e je terao moju masinu godinu dana a slicnu pre toga, tako da taj lc koji si ti stavio ce biti sasvim dovoljan i dobar.
HDD ti je los to su ti ljudi vec rekli,
E sad ne mozes da se jebes a da ti ne udje intel od 22 000 din + jaka grafika kosta debelo i probija taj budzet.
7850 ili gtx 560 ti za igranje kao covek.
A monitor nemoj bas najnaj jeftinije benK i ejser ovaj philips pre tog tvog http://goo.gl/MIHMB
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
bih ja da se jebem, al dudje samo do ramena... cenim da je bolje da mu stavim ovaj cpu koji za koju godinu mogu da mu kloknem i da bude miran, a ako mu bas zafrci za crysis 4 ili kol of djuti modern warfare 17, moze da doda 100 evara i da zameni grafu (cilj mu je inace da bude miran sa kompom na duze staze)... sto se monitora tice, ovaj benq mi nesto prirasto za srce, svidja mi se slika, pa bih ga ipak ostavio... za maticnu mi se ne daju velike pare, jer realno on konkretno ne bi osetio boljitak, al sto jes jes, asus je asus, hard zamenih, grafu malo pojacah, i to je valjda to...
hvala jos jednom svima na predlozima, veoma su znacili, na kraju nakalemih ovo (jos samo da imaju ovu maticnu)... sutra kupujemo, pa ako je neko dokon preko noci jos da nesto ispravi, mnogo mu tejnkju
sto se tice benq monitora za tu marku od koje se ljudi plase :) imam samo reci hvale i odusevljen sam ovim iz potpisa imam 2kom...trazim da naletim na jos jedan ovakav pa da se oprobam u AMD Eyefinity Technology sa bf 3
graficka je ok , ne bi iso na 7850 precenjena je mnogo je to kinte ...ova ce ti ekstra zavrsiti poso... a za procesor licno ne bi nikad u zivotu dao tolike pare ...jedino ako se profesionalno bavim nekim poslom pa da imam neke potrebe za necim sto nema smisla... kad bolje razmislim ni u tom slucaju ne bi iso na proc od 200e ali to je samo moje misljenje i licni stav
Phenom IIx4 955BE/3.8GHz CM Hyper 612S Asus M5A97 PRO Sapphire HD 6870 Seagate Barracuda® 1TB/SATA3/7200/64MB NZXT Lexa S Exceleram Black Sark 2x4GB/1866MHz Benq G2220HDA LC Powe LC6650GP3 V2.3 http://tinyurl.com/7rgqpg9
dobar izbor komponenti...nek te dobro sluze...jos bolje da ih utopis kad za o dodje vreme :) pozdrav Phenom IIx4 955BE/3.8GHz CM Hyper 612S Asus M5A97 PRO Sapphire HD 6870 Seagate Barracuda® 1TB/SATA3/7200/64MB NZXT Lexa S Exceleram Black Sark 2x4GB/1866MHz Benq G2220HDA LC Powe LC6650GP3 V2.3 http://tinyurl.com/7rgqpg9
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.