Koliko vidim, mogu da izbacim ovaj 1GB DDR2 667 memorije i planiram da ubacim 4x1GB DDR2 800 memorije, čini mi se da sam video da podržava.
Međutim, veći mi je problem što ima samo analogni izlaz, pa mi treba ``low profile`` grafička karta koja ima DVI. Ono što sam video od grafickih koje jesu nižeg profila je da onaj lim pozadi je iste dužine kao i kod standardne kartice. Na ovom prvom linku možete videti da je otvor na kućištu predviđen za grafičku nešto kraći od standardnog.
Dakle, molio bih za preporuku za neku jeftiniju grafičku da ima DVI i naravno i napajanje je ograničavajući faktor, pošto je 225W max.
Komp se koristi za office posao, tako da i nije potrebna neka zahtevna grafika.
Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Asus 6870, Kingston 96GB V100+, WD 1002FAEX + WD 1001FALS + WD 10EARS, Creative xFi Titanium Fatality Pro + Logitech Z5500, Tt Kandalf, CM Real Power 700, Dell 2412M
1) Već imaš instaliranu 1 memoriju od 1GB - možeš max da instaliraš JOŠ tri mem po 1GB - ali 4GB NE prepoznaju 32-bitni op. sistemi - razmisli da dokupiš jednu od 1GB i dve po 512MB - imaćeš na raspolaganju 3GB, što je više nego dovoljno.
2) za priključivanje monitora sa DVI dovoljan ti je adapter VGA - DVI. (Često se isporučuje u sklopu dod. opreme grafičke kartice - potraži kod prijatelja koji su kupili grafe).
3) za ofis ti nije potrebna bolja grafička (nepotrebno dodatno opterečenje za novčanik i napajanje).
Znam da ima adapter, ali koristim 2 monitora (1 DVI i 1 analogni) na sadašnjem kompu, pa sam hteo da dodam neku jeftiniju graficku, da nakacim 2 monitora...
Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Asus 6870, Kingston 96GB V100+, WD 1002FAEX + WD 1001FALS + WD 10EARS, Creative xFi Titanium Fatality Pro + Logitech Z5500, Tt Kandalf, CM Real Power 700, Dell 2412M
:: 1) Već imaš instaliranu 1 memoriju od 1GB - možeš max da instaliraš JOŠ tri mem po 1GB - ali 4GB NE prepoznaju 32-bitni op. sistemi - razmisli da dokupiš jednu od 1GB i dve po 512MB - imaćeš na raspolaganju 3GB, što je više nego dovoljno :: :: 2) za priključivanje monitora sa DVI dovoljan ti je adapter VGA - DVI. (Često se isporučuje u sklopu dod. opreme grafičke kartice - potraži kod prijatelja koji su kupili grafe). :: :: 3) za ofis ti nije potrebna bolja grafička (nepotrebno dodatno opterečenje za novčanik i napajanje) :: :: Poz :: gavr :: Beograd ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.