Potrebna konfiguracija prijatelju, a ja nisam u toku nikako.. pa bih vas zamolio ako biste mi mogli pomoci u ovim teshkim, vrucim danima.. Budzet je 45000 sa postarinom i ni din vise, s tim da je potrebno i monitor uchachkat unutra.. valjda ne treba optichki, to nek se snadje.. Ja sam probao nesto sloziti sa x4 965 i 6850 ali ispalo je daleko skuplje.. bilo bi dobro ako je moguce da se vecina komponenti naruci iz jedne radnje da se ne cimam previse oko toga.. Konfiguracija je izrazito za gaming. Zahvalan!
`If everything seems under control, you`re just not going fast enough.` Mario Andretti
Tesko da ces u 35k ugurati i 6850 s obzirom da treba i kuciste (10k preostalih racunam za monitor), napajanje, HDD itd, najbolje je da ides na neku FM1 konfiguraciju, najjeftinije sa monitorom sto sam ja nasao je 42k bez grafike, Phenom II 965, HDD 500GB, kuciste sa napajanjem itd. Pogledaj malo oglase, uzmi nesto polovno sa garancijom, ako mislis da uglavis solidnu masinu u tih 45k. Za monitor, pogledaj Bechmark oglase. Monitor Benq G2220HD full hd monitor 1920x1080, dvi i analogni izlazi, full pak, nov neotpakovan, ovlasceni servis KimTec Beograd, cena: 70e
haha pa to sam i ja skontao kad sam dobio ukupnu cifru sa 965 i 6850 :) zato se i obracam vama jer mi treba ocito nesto jeftinije a tu ne poznajem hw uopste.. bilo bi lepo od njega kad bi mogao dodati bar jedno 150e pa da se sklopi nesto sa cime se moze covek poigrat.. a ovako ne znam sta ce bit od ovoga.. videcu sa njim da li moze polovno ili striktno novo.. hvala za predlog za monitor!
`If everything seems under control, you`re just not going fast enough.` Mario Andretti
i budzet je prosiren na 52k bez monitora.. kaze ako moze i monitor bilo bi dobro, al valjda moze neki monitor ischachkat da ga posluzhi neko vreme dok ne skupi 100e za neki ok monitor kroz par meseci... tako da bi mu sad sklopio kantu za 52k. Tu bi se vec naslo prostora za 965 i 6850 ako se ne varam.. jel da? :) sorry za cimanje :s
Imas ovo sto sam ti ja predlozio samo malo modifikuj grafiku npr 6870 http://goo.gl/YCV5Q pa vidi sta mozes sto se tice ostalog, ako se ide bas na novo.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
:: Ja takodje razmisljam o novoj konfiguraciji ali ono sto je meni potrebno su maticna, procesor i ram :: :: Trenutno radim na :: :: BIOSTAR TA790GX A3 :: AMD Phenom II X :: 6GB Kingston 1333 DDR :: Radeon HD 685 :: Chieftec 500W, ne znam tacan model :: :: Budzet bi bio 250-300 eura. Otvoren sam za predloge. : :: :: :: My sword can cut through armor and still cut a tomato :: ::
Pa nek uzme onaj Benq nov sa DVI 21` za 70e, ima garanciju itd. U radnji taj isti moze samo vise da plati, nek uzme dok se nije prodalo. Primera radi, ja sam moj stari monitor prodao za 7k bez garancije, 3 godine star. A za 52k moze da uzme Phenom II 965 i 6770, naravno bez monitora komplet masina. br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
:: i budzet je prosiren na 52k bez monitora.. kaze ako moze i monitor bilo bi dobro, al valjda moze neki monitor ischachkat da ga posluzhi neko vreme dok ne skupi 100e za neki ok monitor kroz par meseci... tako da bi mu sad sklopio kantu za 52k. Tu bi se vec naslo prostora za 965 i 6850 ako se ne varam.. jel da? :) sorry za cimanje : :: :: :: `If everything seems under control, you`re just not going fast enough.` :: Mario Andrett :: ::
taj benq koji ti je bobi predlozio...imam dva takva komada slika je kristal...al pokusaj da mu spustis cenu malo. mene je usralo na limunu pa sam ga izlicitirao za 6500.a prvi takodje na limunu uzeo za 7800 Phenom IIx4 955BE/3.8GHz CM Hyper 612S Asus M5A97 PRO Sapphire HD 6870 Seagate Barracuda® 1TB/SATA3/7200/64MB NZXT Lexa S Exceleram Black Sark 2x4GB/1866MHz Benq G2220HDA LC Powe LC6650GP3 V2.3 http://tinyurl.com/7rgqpg9
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.