Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Konfiguracije
Sanjao sam noćas da te nema i da patak na tvom grobu drema...
STRANA 1 OD 2  
drum Sanjao sam noćas da te nema i da patak na tvom grobu drema... 28.06.2012. 12:54 T46434

status: user
broj poruka: 1301

Eh,da ...odakle početi,kakvu posluku porat...
Prvo bih hteo da se izvinim Plamenu i Bojanu C... na neuzvraćenim mejlovima.

Čujem da se lepe stvari pričaju o meni na forumu,pa reko i ja da se uključim ako nije kasno.Ne razumem zašto sam PREVARANT i zamolio bih usera koji je i pokrenuo tu temu da se javi ovde i da pred svima raspravimo.
Sa Doca 80 sam dogovorio prodaju grafičke kartice i dan pre nego što sam trebao da mu kartu pošaljem-nešto mi je iskrslo i nisam mogao ni da mu se javim,a ni da odgovorim na mejlove,a nisam ni bio kući,tako da nisam mogao ni da mu kartu pošaljem.Ja njemu nisam tražio da mi prvo uplati novac,pa da šaljem,nego bih ja prvo poslao grafu,pa bi on po prijemu paketa meni poslao novac.Čak sam ja nega zvao,tako da nije trošio ni svoj kredit i ne vidim da je on na bilo koji način oštećen.
Stvarno ne mogu da shvatim čoveka kome je ovo bio povod da me naziva PREVARANTOM i da ostavlja moje podatke ovde na forumu i da diže uzbunu kako niko ne treba da sarađuje samnom,jer će biti prevareni kao i on.
Isto kako sam dogovarao prodaju sa Docom 80i,tako sam i dogovarao prodaju i sa Plamenom za CPU Cooler i sa Bojanom za ploču i procesor,a ni njima nisam ništa odgovorio jer nisam ni bio u mogućnosti.(Zasto,to je samo moja stvar i ne bih ovde o tome,a ti da si čovek i znao bi i shvatio bi me)
Ovde su slike svih komponenti,slikane sa današnjim novinama,da ne bude priča kako sam prodao nekom drugom,a njemu nisam javio.

http://goo.gl/ROkIZ

http://goo.gl/fQu7k

http://goo.gl/EDv5K

http://goo.gl/ROkIZ

Zamolio bih Mišu da ne briše ovu temu,jer želim da sperem(ničim izazvanu) ljagu sa svog imena...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Sanjao sam noćas da te nema i da patak na tvom grobu drema... 28.06.2012. 13:06 #427880

broj poruka: 18996
iskreno zao mi je sto je doca prenagljeno doveo zakljucak, nadam se da ce na kraju sve ispasti kako treba izmedju vas 2ce, a ne verujem da je iko sa foruma pomislio ista lose o tebi drum, vecina su uglavnom pretpostavili da se radi o nekoj visoj sili..

ps dobra fora ovo s novinama i datumom

::
:: Eh,da ...odakle početi,kakvu posluku porat..
:: Prvo bih hteo da se izvinim Plamenu i Bojanu C... na neuzvraćenim mejlovima
:: Čujem da se lepe stvari pričaju o meni na forumu,pa reko i ja da se uključim ako nije kasno.Ne razumem zašto sam PREVARANT i zamolio bih usera koji je i pokrenuo tu temu da se javi ovde i da pred svima raspravimo
:: Sa Doca 80 sam dogovorio prodaju grafičke kartice i dan pre nego što sam trebao da mu kartu pošaljem-nešto mi je iskrslo i nisam mogao ni da mu se javim,a ni da odgovorim na mejlove,a nisam ni bio kući,tako da nisam mogao ni da mu kartu pošaljem.Ja njemu nisam tražio da mi prvo uplati novac,pa da šaljem,nego bih ja prvo poslao grafu,pa bi on po prijemu paketa meni poslao novac.Čak sam ja nega zvao,tako da nije trošio ni svoj kredit i ne vidim da je on na bilo koji način oštećen
:: Stvarno ne mogu da shvatim čoveka kome je ovo bio povod da me naziva PREVARANTOM i da ostavlja moje podatke ovde na forumu i da diže uzbunu kako niko ne treba da sarađuje samnom,jer će biti prevareni kao i on
:: Isto kako sam dogovarao prodaju sa Docom 80i,tako sam i dogovarao prodaju i sa Plamenom za CPU Cooler i sa Bojanom za ploču i procesor,a ni njima nisam ništa odgovorio jer nisam ni bio u mogućnosti.(Zasto,to je samo moja stvar i ne bih ovde o tome,a ti da si čovek i znao bi i shvatio bi me
:: Ovde su slike svih komponenti,slikane sa današnjim novinama,da ne bude priča kako sam prodao nekom drugom,a njemu nisam javio
:: http://goo.gl/ROkI
:: http://goo.gl/fQu7
:: http://goo.gl/EDv5
:: http://goo.gl/ROkI
:: Zamolio bih Mišu da ne briše ovu temu,jer želim da sperem(ničim izazvanu) ljagu sa svog imena...
solaja777 @drum 28.06.2012. 13:22 #427881

broj poruka: 3277

tvoje pravo je da odustanes od prodaje, a kupca da odustane od kupovine, nema tu ni P od prevare, niti treba bilo kome da se pravdash, doca ce sledeci put imati precizniji dogovor pa nece imati ni P od problema....
drum Re: Re: Sanjao sam noćas da te nema i da patak na tvom grobu drema... 28.06.2012. 13:22 #427882

Čujem da je dosta ljudi stalo u moju odbranu.Nigde ne mogu da nađem tu temu,ako znaš-prosledi,jako me zanima šta je sve tamo pisalo.
Ja i dalje nameravam da prodam grafičku,mada ne želim da sa njim sarađujem,makar je nikad i ne prodao...
To sa novinama mi je prvo palo napamet,kako da dokažem da ništa nisam prodao...

:: iskreno zao mi je sto je doca prenagljeno doveo zakljucak, nadam se da ce na kraju sve ispasti kako treba izmedju vas 2ce, a ne verujem da je iko sa foruma pomislio ista lose o tebi drum, vecina su uglavnom pretpostavili da se radi o nekoj visoj sili.
:: ps dobra fora ovo s novinama i datumom
:
imarkovic Re: Re: Re: Sanjao sam noćas da te nema i da patak na tvom grobu drema... 28.06.2012. 13:30 #427884

broj poruka: 18996
tema je obrisana koliko vidim, opravdano zbog sadrzaja privatnih podataka..

:: Čujem da je dosta ljudi stalo u moju odbranu.Nigde ne mogu da nađem tu temu,ako znaš-prosledi,jako me zanima šta je sve tamo pisalo
:: Ja i dalje nameravam da prodam grafičku,mada ne želim da sa njim sarađujem,makar je nikad i ne prodao..
:: To sa novinama mi je prvo palo napamet,kako da dokažem da ništa nisam prodao..
:: :: iskreno zao mi je sto je doca prenagljeno doveo zakljucak, nadam se da ce na kraju sve ispasti kako treba izmedju vas 2ce, a ne verujem da je iko sa foruma pomislio ista lose o tebi drum, vecina su uglavnom pretpostavili da se radi o nekoj visoj sili.
:: ::
:: :: ps dobra fora ovo s novinama i datumom
:: :
zvezdasBG hmm 28.06.2012. 13:31 #427885

broj poruka: 159
http://www.youtube.com/watch?v=hwjeD0nfkao

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ishmerish Vidi druze, doca jeste prenaglio 28.06.2012. 13:32 #427886

broj poruka: 7285
ali nemoj sad i ti praviti istu gresku u koracima, pored pozamasnog broja retarda ovde, jos nam samo fali da se i OK likovi krenu glodjati za Q zdravlje.

Kazes imas broj, pa aj ga lebati lepo okreni i resite to ko ljudi, koliko moja rec vredi u tvojim ocima ja ne znam, ali evo ja ti garantujem da je doca dusa od coveka, i stvarno ne znam koju je secerusu cirkao kad je onako explodirao, ali to nije ni blizu njegov sistem i on nije takav.

Svi smo ljudi i svi gresimo, ali za razliku od stoke, mi te greske mozemo i moramo priznati i na kraju se i suociti sa njima.

Aj javi sta si odlucio, pozdrav druze

Lala 4ever!
http://youtu.be/6sTfzzdemjA

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`

drum Re: @drum 28.06.2012. 13:35 #427887

Nisam ja odustao od prodaje,samo onda kad sam trebao da pošaljem-nisam mogao.
Nije ovo neko pravdanje,jednostavno ne želim da ljudi imaju o meni mišljenje da sam prevarant,a nisam...jedino to...

:: tvoje pravo je da odustanes od prodaje, a kupca da odustane od kupovine, nema tu ni P od prevare, niti treba bilo kome da se pravdash, doca ce sledeci put imati precizniji dogovor pa nece imati ni P od problema...
Dexter013 @drum 28.06.2012. 13:36 #427888

broj poruka: 17093
Nisam bas skroz u toku, ali koliko kapiram ljudi su popizdeli
sto si ti nestao i nista nisi rekao, tako nesto?

Sta je bio problem da se bar baci po 1 sms ljudima (2.5 dinara) i da se samo kaze:

Nisam trenutno tu,
dogovor stoji
cujemo se za dan dva (ili koliko vec)?

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz
Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz
GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Voanerges хаха 28.06.2012. 13:41 #427889

broj poruka: 202

Ред би био да Друм снизи цену компоненти, будући да је прошло неколико дана више од датума уговорене купопродаје, могуће је да је и гаранција истекла сад.
gogi1 Re: @drum 28.06.2012. 13:46 #427891

broj poruka: 2076
ne stajem u niciju odbranu, ali jako me je iznerviralo to sto si naveo da je sms poruka 2.5 dinara, ispalo je da se covek steka za dve kinte. Pa zar mislis da lik to ne zna, ocigledno nije mogao da javi i da je imao problema.
Intel 2700K, Noctua NH D14, MSI Z68A GD80, 4gb ddr3 2133 CL7, Palit GTX460 768mb, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Thermaltake V9 BlacX.

:: Nisam bas skroz u toku, ali koliko kapiram ljudi su popizdeli
:: sto si ti nestao i nista nisi rekao, tako nesto
:: Sta je bio problem da se bar baci po 1 sms ljudima (2.5 dinara) i da se samo kaze:
:: Nisam trenutno tu,
:: dogovor stoji
:: cujemo se za dan dva (ili koliko vec)
:: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh
:: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH
:: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1
:: MBO:AM3+ Asus M5A9
:: Case:CoolerMasterElite43
:: PSU:Chieftec 650w a8
:: CpuCooler:TitanVanes
:: Mis: Mx51
:: Dell 22
xenox Ma daj... 28.06.2012. 13:47 #427893

broj poruka: 1400
sta te briga sta je pisalo... Gluposti. Imao si licnih problema i to bi normalnoj osobi bilo dosta.
@dexter - nije stvar u kostanju poruke vec da li je covek uopste bio u stanju da razmislja o nekakvim polovnim delovima...

Sta sad opet reklamiras prodaju kad si sam uprskao prosli put :)

Asus M4A88T-M, AMD x435 (otkljucan)
4x4GB ddr3 1333, CF SanDisk 4GB, Win XP
WD Green 1TB, 2xSamsung F3 1.5
Frontier DIVA

Dexter013 @gogi 28.06.2012. 13:50 #427896

Ni ja ne stajem na niciju stranu, nije bio cilj samo 2.5 dinara,
nego ima sigurno telefon kao i njihove brojeve,
treba oko 15 sekundi da se iskuca poruka sa sadrzajem npr.
koi sam ja napisao i resen ceo problem...

Ovi ne misle da si ispalio ili da ih namerno kuliras, a sacekace koliko treba ljudi i gotovo, pa nije ovo srednji vek, internet , face, mobilni telefoni tableti...

Imate svi ovde mobile od 300e
a nemate VEMENA za poruku od 15 sekundi ili kredita 2.5 dinara...

Sve u svemu 15 sekundi nije mnogo i po meni samo je trebao da im javi da se odlaze kupovina ili sta vec i problema ne bi ni bilo...

Dell 22

duqp opusti se drum 28.06.2012. 14:02 #427901

broj poruka: 3466
ja sam na telefonu 20h dnevno i sve to ide brzo i sms je jeftin, ali kada naleti neki problem covek zaboravi da mora da jede ili tako nesto vaznije nego da salje sms nekome ko se javio preko oglasa.

i ne daj boze da se nikome od vas desi problem te velicine da nemate tako 15ak sekundi za sms.

sSHarK Re: Re: Re: Sanjao sam noćas da te nema i da patak na tvom grobu drema... 28.06.2012. 14:05 #427903

broj poruka: 990

1. Svaka čast za naziv teme! - ja to volim ovako: Živi srećan u slobodi, maršal Tito nek te vodi....
2. Čista kleveta, imaš sva moralna prava da im !`!#%$` #$&`/` ali ne uzimaj mač u ruke!!!
3. Pitam se šta bi tek radili da si im, k`o meni ovde 1 `kolega`, uzeo HW-a za 1.400€ da prodaš, prodao, dao im samo 300€ a ostalo potrošio pa se posle hvalio kao dobar monitor imaš!?!

@smradOvan: privremeni zastupnik ti je određen, spremi 2.000€ da se ne pojavim na sudu, ponuda važi narednih 30 dana - kad spremiš lovu dobićeš adresu na koju ćeš je proslediti i... - srećan ti rođendan, brate, živi srećan u slobodi, maršal Tito nek te vodi!

i5-3570K | Z77 Extreme4 | Trident-X | Vertex4+CG | GTX670 FTW | AX750 | Trooper | U2412M | G15+G9 | ATP3 | Xperia S :)

:: Čujem da je dosta ljudi stalo u moju odbranu.Nigde ne mogu da nađem tu temu,ako znaš-prosledi,jako me zanima šta je sve tamo pisalo
:: Ja i dalje nameravam da prodam grafičku,mada ne želim da sa njim sarađujem,makar je nikad i ne prodao..
:: To sa novinama mi je prvo palo napamet,kako da dokažem da ništa nisam prodao..
:: :: iskreno zao mi je sto je doca prenagljeno doveo zakljucak, nadam se da ce na kraju sve ispasti kako treba izmedju vas 2ce, a ne verujem da je iko sa foruma pomislio ista lose o tebi drum, vecina su uglavnom pretpostavili da se radi o nekoj visoj sili.
:: :: ps dobra fora ovo s novinama i datumom
:: :
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
caranovic Sve vas razumem 28.06.2012. 14:10 #427904

broj poruka: 434
bavim se trgovinom, i privatno i na poslu (IT oprema)....idu nam razni oglasi na nekoliko sajtova telefon je dat moj, privatan, ako ne mogu odmah, javim se prvom prilikom....hocu da kazem, kako mrzim ja tako i kupci-neozbiljnost to jest, ako nisi spreman sa prodaju, pa nemoj da dajes oglas, ako ne mozes danas, javi se za 3 dana ali javi se kupcu.....sve ostalo je i previse neozbiljno i vuce problem iz kulture i vaspitanja(porodicnog pre svega)....tako da stajem na stranu ljudi koji su se zalili.

caranovic pitanje 28.06.2012. 14:16 #427905

broj poruka: 434
jesi li se uopste ikada javio tim ljudima/coveku? -A pre nego li si saznao za revolt?

drum ... 28.06.2012. 14:24 #427906

@Ish:tebe poštujem i uzimam u razmatranje to što si napisao,al čovek mi je baš stao na žulj

Nije ovo nikakva reklama,sve se više razmišljam da odustanem od svega.Nisam se nikom javio,danas sam tek stigao sa nekog puta.Za temu sam saznao čim sam došao,kupio novine i slikao.

tortojed Ne zna vise covek kome da veruje: prave vladu, a svasta su... 28.06.2012. 14:39 #427907

broj poruka: 10997
pricali jedni o drugima...

Dexter013 @drum 28.06.2012. 14:56 #427908

Nazovi ljude i objasni im tako i tako
to i to je bio problem,
resite to medju sobom,
culi smo njihovu stranu price sad i tvoju,
pa vi to mozete da resite sami.

Jebes ovo prepucavanje na forumu, ne smatram te ja prevarantom kao ni niko ovde, ja sam te samo napusio sto si mogao da bacis identican sms obojici i resis sve + ispostujes i ti njohovo vreme.

Frka mi neka sad, dogovor stoji , cujemo se za par dana.

Cak i manje od 15 sekundi...

Dell 22

matz ree 28.06.2012. 14:59 #427909

broj poruka: 801

Drum je kidnapovao neciji komp,trazi novac ...slikano s novinama ,ko u nekom filmu xD

drum Re: @drum 28.06.2012. 15:19 #427911

Prevrćem mejlove i tražim Docin broj,rešio sam da ga nazovem.Nisam umemorisao negov broj u telefon,zato mu se i nisam javio.
Svrha ove teme nije javno prepucavanje,nego ne želim da ljudi misle da sam neka lešina i da zajebavam ljude.

@matz:vrana na vranu,gavran na svraku,dupe na glavu-telo u raku.. :-)

:: Nazovi ljude i objasni im tako i tako
:: to i to je bio problem,
:: resite to medju sobom,
:: culi smo njihovu stranu price sad i tvoju,
:: pa vi to mozete da resite sami
:: Jebes ovo prepucavanje na forumu, ne smatram te ja prevarantom kao ni niko ovde, ja sam te samo napusio sto si mogao da bacis identican sms obojici i resis sve + ispostujes i ti njohovo vreme
:: Frka mi neka sad, dogovor stoji , cujemo se za par dana
:: Cak i manje od 15 sekundi..
:: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh
:: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH
:: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1
:: MBO:AM3+ Asus M5A9
:: Case:CoolerMasterElite43
:: PSU:Chieftec 650w a8
:: CpuCooler:TitanVanes
:: Mis: Mx51
:: Dell 22
Ishmerish Pametno. 28.06.2012. 15:25 #427912

broj poruka: 7285
Proveri mail.

Lala 4ever!
http://youtu.be/6sTfzzdemjA

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`

toothless @Dexter: 28.06.2012. 15:33 #427914

broj poruka: 3241
Jel` ti nisi pročitao šta sam ja napisao u temi koja je obrisana?
Meni je iskrsao pre mesec dana smrtni slučaj u Bosni i morao sam hitno da odem u Bosnu i to u vukojebinu bez fiksnog, bez signala za mobilni i internet.Nisam se javio ni na posao, a kamoli nekom drugom(niti mi je padalo na pamet u takvoj situaciji) i niko nije znao gde sam 7 dana.Isto se moglo desiti Drum-u, mada se iskreno nadam da nije ništa slično.
Drum je naveo da mu je nešto iskrslo, da nije bio tu i da nije mogao da se javi nikome.Lepo je napisao da je stvar privatna i da ne želi da piše javno o tome.

https://www.mojdom.rs http://tiny.cc/msvoj
Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - Powercolor 6850 - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 535

solaja777 @drum 28.06.2012. 15:54 #427919

broj poruka: 3277

e jbg sad si se i ti startovao, ko da je bitno sta je doca rekao, ponudi doci opet kartu i to je to ...

Dexter013 @bezubi 28.06.2012. 15:59 #427920

Smrtni slucaj je druga stvar naravno, a sad kaze covek da nema ni broj.

Ako je situacija bila tako ozbiljna sta Druma zabole da se ovde pravda bilo kome i to je ok naravno,

a ako nije, ispao je malo bezveze, to je moje misljenje.

Sve u svemu sto kaze solaja, nek im ponudi opet i cao,
niko ni ne miisli za Druma da je prevarant.

Dell 22

STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs