Ne bih se složio. Klok za klok gde aplikacije ne koriste više od 2 jezgra-tu je bolji I3,ali ništa posebno. E sad,pošto nemu treba konfa za igre,a one sve više koriste 3 i 4 jezgra-tu je bolji AMD+što njega može da OC do 4 GHz,sa ovom MSI što sam mu ja preporučio,sigurno do nekih 3.7 možda i čak i nešto više...
Naveo sam par puta da bih intel,nista protiv amd-a,jednostavno vise volim intel i to je to.Gledao sam neke testove tog procesora i cini mi se ok..Sto se tice 6850,moj burazer je ima i ne greje se nesto preterano,kada je bas vruce napolju,onda mu je temperatura oko 78c,mada on ima sranje kuciste,tako da i to malo smara zbog protoka vazduha...
Pa bre brate. Ljudi ti daju savete, a ti se drzis konfiguracije koju si sklopio ko pijan plota. Nisi trebao nikog da pitas za misljenje, kad vec odmah imas kontra argumente.
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
Salu na stranu, balans masine ti je ocajan. I3, 500GB i 6870 ti je iste pare, a puno bolje. Ako ti je stalo do kapaciteta onda uzmi 6850 i 1TB, ali brate, gde nadje tu 750icu, ni na nebu ni na zemlji...
Slazem se sa ostalima posebno oko Phenom II x4 i 6870 kombinacije, ipak je 4 jezgra bolje od 2 jezgra a i mass effect 3 ce imati podrsku za 4 jezgra.
Al ako si zapeo za Intela ni ovo sto si naveo nije lose stim sto CPU moze nekad da ti bude usko grlo, mada se meni vise svidja kobinacija Intel + Nvidia.
:: :: :: Naveo sam par puta da bih intel,nista protiv amd-a,jednostavno vise volim intel i to je to.Gledao sam neke testove tog procesora i cini mi se ok..Sto se tice 6850,moj burazer je ima i ne greje se nesto preterano,kada je bas vruce napolju,onda mu je temperatura oko 78c,mada on ima sranje kuciste,tako da i to malo smara zbog protoka vazduha.. :: ::
:: Druze taj phenom II 965 je jedino u tvojoj glavi jaci 2 % od doticnog intela i3.. :: :: TI ocigledno imas neki kompleks sto je intel bolji od amd - a ? ? :: :: :: asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio- Pioneer A9, dayens Premium monitori, vufer JBL sub 135 :: :: :: imas phenom II X4 965 za te pare jaci je sigurno 30% a i dodas 5 evra vise imas fx6100 :: :: :: :: za igre je jaci phenom sigurno 99 :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.