Dragi citalaci ovog foruma treba mi vasa pomoc... Usled mog nedostatka inteligencije i finansijskih poteskoca bio sam primoran da prodam moju masinu (zvanu Milana lol jk) pre 7 meseci, dobro je radila i bila pouzadana ali avaj sta sad. Sad bih zeleo da vas pitam za savet za neku konfu preko koje mogu da igram diablo 3 (novu polovnu kako god samo da je najjeftinija moguca) necu da je upgradujem osim ako expanzija ne trazi malo bolji gpu ali tada ce da izadje ati 90k i nvidia 10000 serija. Btw ostalo mi je 6gb rama ddr3 i kuciste od starog kompa i imam ekran kuci. Hvala unapred!
Windows® XP/Vista/7 (latest service packs) with DX 9.0c Intel Pentium® D 2.8 GHz or AMD Athlon™ 64 X2 4400+ NVIDIA® GeForce® 7800 GT or ATI Radeon™ X1950 Pro or better 1 GB RAM (XP), 1.5 GB (Vista/7) 12 GB available HD space DVD-ROM (required for retail disc versions only) Broadband* Internet connection 1024x748 minimum resolution
Diablo III Recommended System Requirements
Windows® Vista/7 (latest service packs) Intel® Core 2 Duo 2.4 GHz or AMD Athlon™ 64 X2 5600+ 2.8 GHz 2 GB RAM NVIDIA® GeForce® 260 or ATI Radeon™ HD 4870 or better
Zelim sto jeftinije da prodjem (kao i svi mi XD), ne mora cak ni sve na high sto se mene tice. Ciljam da ispadne oko 150-200, ako je moguce i nize uzimam XD
Intel Core 2 Duo e 6550 Asus P5-KC COOLER MASTER eXtreme Power Plus RS-460-PMSP-A3 460W u garanciji do 26 jula ove godine (napajanje),Dajem ti radnu garanciju koliko se dogovorimo sve trenutno radi kod mene u racunaru,probao clock par puta i stabilno radilo na 3 giga.Ja polako prelazim na AMD pa mi ovo sve visak,ako ti odgovara javi se an mail pa da se dogovorimo oko cene
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.