Stvarno sam u dilemi sta da pazarim za 400â¬, optika, HDD, modem, kuciste, monitor imam i dobri su za sada. Nije neka suma ali je na granici pristojnog.
Znaci interesuje me sledece: -ploca -procesor -memorija -grafika (srednja klasa max 8600gt)
ploca Gigabyte ds3 sa intel 965 cipsetom e4300 kingston 1gb 667mhz (3522 din na sajtu amaze, zvuci mi neverovatno, ako je toliko pala cena odlicno) i grafika 7600gs, ako pretekne para mozda 7600 gt, ili visak para prebaciti na CM hyper tx Devize devize bonda elema
:: :: ...da uzmes i 2GB RAM i 8600GTa i zavrsio si posao :: :: Recimo :: :: CPU AMD Athlon64 AM2 3800+ X2 BOX :: MB GIGABYTE GA-M55S-S3 AM2 PCI-E/DDR2... :: RAM DDR2 2X1GB 667Mhz KINGSTON !!!! :: VGA PCIE ZOTAC NVidia 8600GT 256B GDDR3 1400Mhz !!!!! :: :: :: Za ukupno 385E sa PDVom :: :: NOVO,Neraspakovano,Garancija 3 godine.. :: :: :: Pozdrav Ivan ::
Znam brate, malo si ga odalamio... To je kod mene 360evra.
E4300 GA965P DS3 1 GB Supertalent 667 ili Kingston, svejedno je jer su obe rasplozene da rade sa 4300, Kingston je nesto jeftinija. 7600GT Sve ovo cca 340 evra, dakle ostaje ti jos 50ak za napajanje,
A sto ga `odalamio`, pa zar nije covek stavio 2GB rama!?
:: :: :: :: :: :: :: ...da uzmes i 2GB RAM i 8600GTa i zavrsio si posao :: :: :: :: Recimo :: :: :: :: CPU AMD Athlon64 AM2 3800+ X2 BOX :: :: MB GIGABYTE GA-M55S-S3 AM2 PCI-E/DDR2... :: :: RAM DDR2 2X1GB 667Mhz KINGSTON !!!! :: :: VGA PCIE ZOTAC NVidia 8600GT 256B GDDR3 1400Mhz !!!!! :: :: :: :: :: :: Za ukupno 385E sa PDVom :: :: :: :: NOVO,Neraspakovano,Garancija 3 godine.. :: :: :: :: :: :: Pozdrav Ivan :: :: :: :: :: Znam brate, malo si ga odalamio... To je kod mene 360evra. :: :: E430 :: GA965P DS :: 1 GB Supertalent 667 ili Kingston, svejedno je jer su obe rasplozene da rade sa 4300, Kingston je nesto jeftinija :: 7600G :: Sve ovo cca 340 evra, dakle ostaje ti jos 50ak za napajanje ::
:: Znam brate, malo si ga odalamio... To je kod mene 360evra.
:: E430 :: GA965P DS :: 1 GB Supertalent 667 ili Kingston, svejedno je jer su obe rasplozen :: da rade sa 4300, Kingston je nesto jeftinija :: 7600G :: Sve ovo cca 340 evra, dakle ostaje ti jos 50ak za napajanje
:: :: A sto ga `odalamio`, pa zar nije covek stavio 2GB rama :: :
:: Pa
:: 360 i 385...
:: kako ne kapiras da nije poenta da ovde NUDIS svoju robu, vec da predlazes. :: to sto ti radis, prijatelju moj, je malo kulovski
:: U svakom slucaju, sta god da mu predlozis i koliko god `gresaka` da napravis :: uvek ti mogu ubiti cenu
:: Dakle, predlazi a nemoj da nudis svoje. Ako si na ovom medtu nasao d :: razvijas business, `leba se neces najesti. Nemoj to da radis
:: PS. Za 385 kod mene ima 4600+ .
HA,HA,HA,HA,HA,HA......slatko sam se nasmejao...
Jeli...jesi ikad pogledao svoj post pre reply-a, jer to sto radis i pricas je MALO LICEMERNO!
Moj predlog: CPU: e2160 (oko 90 eur) MBO:asus p5b neka koju nadjes (predlazem iz licnog iskustva p5b-e plus) (oko 125eur) MEM: 2x1GB PQI DDR2 800 (70-ak eur) VGA: 8600GT (moze da se nadje i za 112 eur http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=131737)
:: Stvarno sam u dilemi sta da pazarim za 400â¬, optika, HDD, modem, kuciste, monitor imam i dobri su za sada. Nije neka suma ali je na granici pristojnog :: :: Znaci interesuje me sledece :: -ploc :: -proceso :: -memorij :: -grafika (srednja klasa max 8600gt :: :: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
Zaye... nas malo, MA? Isspala? Šta da kupim za 4500⬠i koje napajanje od 1,5kW mi preporučujete i monitor od 30`, al` da je bela crta na postolju.... Ili si ozbiljan kao ovi što odgovaraju? Onda ima zanimljivih odgovora ponuda. Možda neko i kupi.
Nisam nikoga zavlacio, resio sam da pazarim komad po komad, jer ne verujem da sve moze na jednom mestu. Za sad sam uzeo Geil 2x1gb DDR2 800mhz 4x4x4x12, iskreno se nadam da se nisam ispalio, jer je apacer nesto oko 6000din.(najjeftinija bez ikakve mogucnosti kloka iako ne verujem da cu ikad klokovati), a ova sto sam pazario je 7500 dinara. Mislim da je dobra kupovina, ima hladnjake i spremna je za dual mod.
Monitor necu da menjam dobar je i ovaj sadasnji LG L204wt, ako nist drugo star je 1/2 god. Sto se napajanja tice tu vala necu da preterujem i uzeo sam Codegen kuciste Briza 400w, ne zelim da imam trafo stanicu pored sebe.
Tako da dragi piskovicu nisam nikoga zaj... niti ispaljivao.
A sto se tice Vmarc-ovog misljenja jasno mi je kako covek razmislja on do sada nikad nije nikad rekao imas kod mene, nego je uvek navodio ako ne mozes da nadjes sam obrati mi se da pokusamo nesto da smislimo. Covek nikad nikome nije nudio licno npr. EVO KUPI KOD MENE JE TOLIKO I TOLIKO, sto je bitno drugacije od nekih drugih ovde na forumu koji to rade bez blama.
Sto se mene tice ostaje jos da vidim kojoj strani da se priklonim AMDeki ili Intel-iji, cekajuci povrataj dzedaja, mozda se odlucim za neki 4300, iako sam do sada uglavnom razmisljao isklucivo o AMD-eki kao jedinoj soluciji.
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: Zaye... nas malo, MA? Isspala? :: Šta da kupim za 4500⬠i koje napajanje od 1,5kW mi preporučujete i monitor od 30`, al` da je bela crta na postolju... :: Ili si ozbiljan kao ovi što odgovaraju? Onda ima zanimljivih odgovora ponuda. Možda neko i kupi ::
... na Betelgezu 6 mu je bas pala cena ili stedi malo pa kupi Hall-a... Otkad ti to znas manje od nas pa da te mi savetujemo sta da uzmesh???`Ajd u zdravlje!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.