cao. Jedan prijatelj kupio 2x 1tb wd my book i doneo mi racunar i rekao, natrpaj u njega do kraja pucanje iz prvog lica, samo skidaj i instaliraj. Jedino mi je rekao da hoce Stalker 1 i 2 obavezno i da mu nije bitno jel rat tipa cod ili unreal tournament i quake. Ja mu preporucio sniper elite v2 i ne znam nista vise.
Ako neko ima vremena neka mi ovde napise neke od svezijih naslova, mada moze i 2 godine unazad. Samo FPS! Hvala
Crysis serijal, CoD serijal, Battlefield: Bad Company 2, Battlefield 3, Medal of Honor, Fallout 3, Fallout: New Vegas, Brothers in Arms: Hell`s Highway, Call of Juarez: Bound in Blood, Aliens Vs. Predator, Bulletstorm, Homefront, Rage, The Darkness 2, Far Cry 2, Wolfenstein...
Svi Call of duty koje nije igrao Battlefield poslednji Svi Medal of Honor koje nije igrao Painkiller Bullet storm Bioshock 1 2 Svi half life-ovi koje nije igrao Brothers in arm sve koje nije igrao Serius sam sve koje nije igrao far cry crysis Ghost Recon Left 4 Dead 2 hallo Left 4 Dead 2 The Chronicles of Riddick deus ex svi fear-ovi quake 3 arena Doom 3
Mozda portal 1 i 2
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
:: Svi Call of duty koje nije igra :: Battlefield poslednj :: Svi Medal of Honor koje nije igra :: Painkille :: Bullet stor :: Bioshock 1 :: Svi half life-ovi koje nije igra :: Brothers in arm sve koje nije igra :: Serius sam sve koje nije igra :: far cry :: crysi :: Ghost Recon :: Left 4 Dead :: hall :: Left 4 Dead :: The Chronicles of Riddic :: deus e :: svi fear-ov :: quake 3 aren :: Doom :: :: Mozda portal 1 i :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Re: Syndicate je najvece sranje koje sam instalirao ove godine
07.05.2012. 09:29
status: user broj poruka: 18996
de iskopa od svih mogucih igri matori Return to castle Wolfenstein:) jeste vrh igra ali ja sam je presao davne 2002 :P nek igra ovaj novi
:: Dobro mozda preterujem :)Al stvarno razocaravajuca igra,posle svega :: :: Elem,sto se tice kampanja fps igara za mene dve najbolje su Stalker Shadow of Chernobyl i Return to Castle Wolfenstein :: :: ::
novi sam igrao jako malo i svidja mi se grafika, sta mu fali?
:: Ako se zanemari grafika koje realno nije losa za danas, treba da odigra taj prvi Vulfenstajn, drugi je tesko sranje po meni.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
:: Ako se zanemari grafika koje realno nije losa za danas, treba da odigra taj prvi Vulfenstajn, drugi je tesko sranje po meni.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Šalu na stranu, još uvek se sećam makljaže sa drugarima ko će da zasedne za Commodore :D (i kašnjenje u školu zbog istog). I Wolfenstein 3D je sličnu kolateralnu štetu pravio, u prvoj polovini devedesetih... Televizija rudimentarna, www ne postoji, a telefoni (samo) bežični - ko ima sreće i ujaka u Nemačkoj. Jurrasic gaming :D
ti si malo stariji od mene sigurno, ja sam uzivao u malkice modernijem dobu sa makljazama na SEGI :)
:: http://goo.gl/Za8S :: :: Šalu na stranu, još uvek se sećam makljaže sa drugarima ko će da zasedne za Commodore :D (i kašnjenje u školu zbog istog). I Wolfenstein 3D je sličnu kolateralnu štetu pravio, u prvoj polovini devedesetih.. :: Televizija rudimentarna, www ne postoji, a telefoni (samo) bežični - ko ima sreće i ujaka u Nemačkoj :: Jurrasic gaming :D
:: ti si malo stariji od mene sigurno, ja sam uzivao u malkice modernijem dobu sa makljazama na SEGI : :: :: :: :: http://goo.gl/Za8S :: :: :: :: Šalu na stranu, još uvek se sećam makljaže sa drugarima ko će da zasedne za Commodore :D (i kašnjenje u školu zbog istog). I Wolfenstein 3D je sličnu kolateralnu štetu pravio, u prvoj polovini devedesetih.. :: :: Televizija rudimentarna, www ne postoji, a telefoni (samo) bežični - ko ima sreće i ujaka u Nemačkoj :: :: Jurrasic gaming :D
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.