Pozdrav drugari,naime imam neku konfu koja mi vec odavno stoji,mislio sam da je iskoristim ali sada mi je visak,pa me zanima za koliko bi je mogao prodati,inace stojala u lokalu i koriscena za pustanje muzike...a kontam da bi mogla neka kinta da se uzme za nju ...
Pozdrav drugari,naime imam neku konfu koja mi vec odavno stoji,mislio sam da je iskoristim ali sada mi je visak,pa me zanima za koliko bi je mogao prodati,inace stojala u lokalu i koriscena za pustanje muzike...a kontam da bi mogla neka kinta da se uzme za nju ...
-AMD Sempron 3400+ Manila -Msi K9N6SGM-V -Ati radeon HD 3650 512 ddr3 -Ram patriot 2gb 1kit -2xHDD 1x maxtor 160gb 1xWd 160gb (oba ata,ovaj maxtor ima par losih sektora i koriscen je za muziku,dok wd je bukvalno bio ne koriscen stojao mi u asus vintage ae1 ali na tom kompu sam imao jos jedan tako da je ovaj blejao za dz) -CDRW i DVD citac -TP Link wireless kartica -Kuciste i napajanje sada ne znam ko je proizvodjas u principu klasika -Kingston Datatravel 8gb -2xmonitora 1xSamsung Samtron S51 TFT 15` i 1x Miro 786N 17”
Nesto je zabolo tako da nisam zavrsio predhodni post do kraja ali evo sada jesam .)
Ono sto mi je bitno je neka realna cena posto me je par njih pitalo za njega ali ja stvarno nemam pojma koliko sta vredi...Hvala u napred...Pozzdrav
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.