Samo ko ce biti taj nesrecnik kome ce da izbije oci... ehehahaa
:: A iznutra k...c : :: :: eto ti ga na šolja 150 maraka, cev 30 maraka, penzija 35 maraka, ako se prištedi za jedno osam meseci ima da kenjam ko čovek gospodski :: :: :: :: :: :: :: Spolja gladac.. :: :: :: ::
svejedno taj covek koji svesno vara nece sigurno dobro proci...
:: Samo ko ce biti taj nesrecnik kome ce da izbije oci.. :: ehehaha :: :: :: :: A iznutra k...c : :: :: :: :: eto ti ga na šolja 150 maraka, cev 30 maraka, penzija 35 maraka, ako se prištedi za jedno osam meseci ima da kenjam ko čovek gospodski :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Spolja gladac.. :: :: :: :: :: ::
bio je jedan prljavi prodavac iz Zajecara koji je prodavao Leadtek GTX275 klokovanu verziju za 15k i Gigabyte 260 OC za ~14k pre jedno 8,9 meseci, bio sam uporan da vidim da li bi spustio bar 10eu i nije bilo sanse, lik je vrlo odlucan i nije postojala sila koja bi ga naterala da spusti, prvo sam ga pitao za Leadtek, a bio je izuzetno ljubazan i sav onako fin ali verujte zaklao bi za 10eu,svetinja:) i posle ubedjivanja mi je samo rekao ovako `evo nema problema, imam ja jos jeftiniju i povoljniju graficku, za vas bi bila adekvatnija ponuda mozda Gigabyte 260 OC....` zatim je doticnu graficku nahvalio i izdeklemovao performanse i ekstremitet u igrama:) smorio sam se i zahvalio, povukao jer me ubio u pojam..
:: Ovaj kao da je rodjeni brat od onog lika sto prodaje gtx 260 za 150-160e.. :: :: Licno slikao!!! :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
:: bio je jedan prljavi prodavac iz Zajecara koji je prodavao Leadtek GTX275 klokovanu verziju za 15k i Gigabyte 260 OC za ~14k pre jedno 8,9 meseci, bio sam uporan da vidim da li bi spustio bar 10eu i nije bilo sanse, lik je vrlo odlucan i nije postojala sila koja bi ga naterala da spusti, prvo sam ga pitao za Leadtek, a bio je izuzetno ljubazan i sav onako fin ali verujte zaklao bi za 10eu,svetinja:) i posle ubedjivanja mi je samo rekao ovako `evo nema problema, imam ja jos jeftiniju i povoljniju graficku, za vas bi bila adekvatnija ponuda mozda Gigabyte 260 OC....` zatim je doticnu graficku nahvalio i izdeklemovao performanse i ekstremitet u igrama:) smorio sam se i zahvalio, povukao jer me ubio u pojam. :: :: :: :: Ovaj kao da je rodjeni brat od onog lika sto prodaje gtx 260 za 150-160e.. :: :: :: :: Licno slikao!!! :: :: :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: :: Case:CoolerMasterElite43 :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: CpuCooler:TitanVanes :: :: Mis: Mx51 :: :: Dell 22 :: :: :: ::
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: To su ljudi koji po mom misljenju imaju problem da prebole da je nesto jako skupo i odlicno, jednostavno pregazilo vreme, :: :: Oni su platili te gtx-ove mnogo para kad su se pojavil :: :: a sad im je nezamislivo da te karte polovne vrede 20-15% od cene koju su oni davno platili za novu :: :: To je sindrom ja sam to bre platio 300e pre 5 godina :: :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
http://i52.tinypic.com/1o64b8.jpg Sapphire 5770 Flex Da li je ova graficka neka osakacena verzija? -Jeste, to je bio 5870 jednog dana, ali je onda dobio strelu u koleno...
:: bio je jedan prljavi prodavac iz Zajecara koji je prodavao Leadtek GTX275 klokovanu verziju za 15k i Gigabyte 260 OC za ~14k pre jedno 8,9 meseci, bio sam uporan da vidim da li bi spustio bar 10eu i nije bilo sanse, lik je vrlo odlucan i nije postojala sila koja bi ga naterala da spusti, prvo sam ga pitao za Leadtek, a bio je izuzetno ljubazan i sav onako fin ali verujte zaklao bi za 10eu,svetinja:) i posle ubedjivanja mi je samo rekao ovako `evo nema problema, imam ja jos jeftiniju i povoljniju graficku, za vas bi bila adekvatnija ponuda mozda Gigabyte 260 OC....` zatim je doticnu graficku nahvalio i izdeklemovao performanse i ekstremitet u igrama:) smorio sam se i zahvalio, povukao jer me ubio u pojam. :: :: :: :: Ovaj kao da je rodjeni brat od onog lika sto prodaje gtx 260 za 150-160e.. :: :: :: :: Licno slikao!!! :: :: :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: :: Case:CoolerMasterElite43 :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: CpuCooler:TitanVanes :: :: Mis: Mx51 :: :: Dell 22 :: :: :: ::
:: To su ljudi koji po mom misljenju imaju problem da prebole da je nesto jako skupo i odlicno, jednostavno pregazilo vreme, :: :: Oni su platili te gtx-ove mnogo para kad su se pojavil :: :: a sad im je nezamislivo da te karte polovne vrede 20-15% od cene koju su oni davno platili za novu :: :: To je sindrom ja sam to bre platio 300e pre 5 godina :: :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Nemojte tako, druzja i tovarishi - covek je i samokritican. Eno, pogledajte
17.04.2012. 23:56
status: user broj poruka: 10997
sta je napisao ispod oglasa:
-Pošaljite (ne)prijatelju (obrisalo se ono `ne`). -Prati oglas (ne samo subotom nego i radnim danima, deterdzentima za pranje automobila) -Pogrešna kategorija (covek priznaje - prava kategorija i grupa su mu u Palmoticevoj ulici) -Ovaj oglas je SPAM (moze i `sram`). Dakle, i sam priznaje ono sto mi primetismo. -Protiv pravila (oglasavajuci ovo, postupio je protivno pravilima)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.