ja bi uzo ovo http://tinyurl.com/cqdj9zp ,jer je sve na jednom mestu i za danasnje standarde neki prosek, s tim da uzima procesor koj ce najverovatnije moci da se okljuca u cetvorojezgarni mada i ovako je sasvim dovoljan,i uzimas dobru plocu za buduci upgrade i naravno da ne zanemarimo kuciste koje je odlicno provetreno kao i dodatni kuler za CPU da mu sve to radi tiho i ako zeli moze dobro da klokne CPU na ovoj ploci-ako to ne odgovara imas jako veliki izbor gotovih konfiguracija u GIGA.... naci ces vec
ps. plocu sam morao posebno da biram jer je nema u konfiguratoru
Sa tim izuzetkom što se kućište može kupiti u kompletu sa napajanjem za nekih 5-6 hiljada, ploča ako je nekome draži ASUS može u Asus verziji - M5A97 ... I sve ovo tik nekih 420€!
P.S. šta mislite da se procesor FX4100 zameni modelom FX4170 koji radi na 4.2GHz?
Ova konfiguracija bi trebala da šiša sve intele ispod i5 ako se ne varam! .)
fx quad core , tu negde sa phenomom II solidna ok ploca 4 gb rama napajanje solidno kuciste srednje grafika fina za igranje hdd 500 gb 7200 obrtaja 16mb bafer
Ako ides na jace ploce i jaca napajanja ili besna kucista oprosti se od solidnog procesora i postene grafike koji su ti ipak preci.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
+1 Ovo je za sada najbolje. @Spacewla Nema nikakve razlike izmedju njega i Fx 4100. Oba se klokuju do 4,5 ghz.bez problema 24/7. Ja sam moj dizao do 4,7ghz. ali nema potrebe sve radi i ovako. Na 5.0 ghz.su poceli problemi jer je Prime 95 ocitavao greske. Mada i kuler mi je tanak.Noctua 9.Sa 14-com bi prosao i to.
Nema phenom II na stanju. Svi i dalje drze na sajtu da ih ima na lageru, ali kada odes u prodavnicu svi kazu da ih kod dobavljaca nema vec neko vreme. Jedini phenom II koji imaju su x2 555, 565 i poneki 840.
Mada, imas polovne sa garancijom na oglasima za 95-100e.
Ja bih uzeo pre i to, nego tog FX-a.
Pogotovo ako je 955 Fenom novijeg datuma, otici ce na 4GHz lagano.
Ja sam skoro uzeo za sebe 955 Fenoma koji moze i na 4,2GHz, nego mi je slaba naponska na M4A88T-usb3, pa ga drzim na 4000.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: :: Nema phenom II na stanju. Svi i dalje drze na sajtu da ih ima na lageru, ali kada odes u prodavnicu svi kazu da ih kod dobavljaca nema vec neko vreme. Jedini phenom II koji imaju su x2 555, 565 i poneki 840 :: ::
S obzirom da vecina ljudi uzima kompjuter ili delove na neki vid olozenog placanja, polovno ispada iz opcija. Taj sam problem imao i ja, pa sam zato uzeo nesrecni buldozer. :(
Jednom za svagda da se zna, da Fenom II bije tog FX-4100 i prebija ga.
:: :: S obzirom da vecina ljudi uzima kompjuter ili delove na neki vid olozenog placanja, polovno ispada iz opcija. Taj sam problem imao i ja, pa sam zato uzeo nesrecni buldozer. :(
Posluzice njemu za sve zivo komp ,inace nema x4 phenoma nigde, nije zahtevan korisnik, a voli da se igra, moja Dunja igra sve na Athlonu II x4 on ce biti miran na FX procesoru.
Inace forever ko ti uvalio taj odvratni primerak phenoma II 955 koji se klokuje kao zmaj?
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
A naravno da ce da radi, i to lepo, ja nisam rekao da nece.
Ma neki Dexter, idiot. (:
:: Posluzice njemu za sve zivo komp ,inace nema x4 phenoma nigde :: nije zahtevan korisnik, a voli da se igra, moja Dunja igra sve na Athlonu II x :: on ce biti miran na FX procesoru :: :: Inace forever :: ko ti uvalio taj odvratni primerak phenoma II 955 koji se klokuje kao zmaj :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.