au .. prosle nedelje mi je bila navala ljudi sa socketA plocama .. svima sam poubacivao 754 i 939ke ..
tu asus-ovu plocu sam popravljao pre 5-6 dana .. menjao SB chip samo da bi iz obesti vise izmerio koliko Athlon-u 1800+ (divan cpu u svoje vreme) treba sekundi bez hladnjaka pa da se pridruzi svojim drugarima - 6 sekundi :)
baci u kompletu iskljucivo na limun .. dobices neke pare .. kupuju ljudi i te stare makine ..
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Ako neko moze da mi pomogne oko ovoga zanima me da li uopste nesto vredi inace je sve ispravno :: :: AMD Athlon XP 1700 :: ASUS A7V266 :: 256mb ddr :: GeForce 4 mx42 :: ASUS DVD rom 16 :: neki NONAME rezac obica :: Maxtor 80g :: Frontier 350 :: kucite Aurora-bel :: :: Moze i pojedinacno i zajedno ja stvarno nisam u toku ako neko zna nek javi hvala unapred
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: AMD Athlon XP 1700+ :: ASUS A7V266 :: 256mb ddr1 5-10 evr :: GeForce 4 mx420 10 evr :: ASUS DVD rom 16x poklon :: neki NONAME rezac obican poklon :: Maxtor 80gb 10 evr :: Frontier 350w pokloni/bac :: kucite Aurora-belo 5 evr :: :: Za plocu i cpu trazi 20 evra pa ih daj i za 15 ako neko hoc :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.