Pozdrav svima ! Evo ovako drug je uzeo pre 3 dana nov racunar i nece da se instalira windows 7. Izbaci samo logo i onda izbaci crni ekran sa dole belom liniji koja polako pocne da izbledjuje i onda stane i to je to, ali dok recimo xp se instalira normalno bez ikakvih poteskoca. U cemu bi mogao da bude problem ? Zvao je drug ljude iz firme gde je kupio racunar i rekli su mu da njegov komp ima neke stvari koje ne moze da prepozna sedmica u fazonu da je sedmica stara za njegov komp :D
Konfiguracija je ova : MB : MSI 870S-C45 CPU : Phenom II X2 565 3,4Ghz Ram: Patriot 2x2gb 1600Mhz DDR3 HDD : WB 500Gb GPU : ATi Radeon 6750 1gb ddr5
Asus M4A89GTD PRO/USB3 Phenom II 955BE Powercolor 6850 2x4gb Exceleram LC600H-12 v.2.31 1TB WD Caviar Green Thermalthake Soprano RS-101 ViewSonic VA2016w
Instaliraj prvo Vistu, pa upgradeuj. I ja sam imao slično ludilo, a ovako sam ga rešio. Dovoljno je, zapravo, samo da započneš sa Vistom i dođeš do dela kad formatira i treba da počne instalaciju, a onda zameniš disk i nastaviš sa W7. Ne znam da li ćeš se o`ma snaći, ali srećno.
probaj da promenis nesto (sata ide ahci...) u biosu vezano za settings HDD-a. pomeri sa trenutnog podesavanja , a kad mozda uspes, vrati na default. Ili probaj da otkacis DVD (ili disable iz bios-a), pa install sa flash-a?
skoro ista konfa samo 6770 grafika, i sve normalno radi garant ti je problem ahci mod, a ti sto su ti rekli da je sedmica stara, pa pitaj ih dal da stavis devetku mozda... Pozdrav
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.