citao sam pre neki dan povodom neke teme o pasivnom hladjenju graficke...nebitno...napisao si da imas mnogo TIH(skoro necujan) kompjuter...reci mi,molim te,koje imas napajanje u tom kompu? pokusavam da i ja jedan takav sklopim,da ne bih morao nocu da ga gasim,nego da skida celu noc sa net-a...ustvari,ne bih ga nikada gasio jer stalno nesto skidam...HVALA
Ne gasim komp nocu.DOk sam imao gps chieftac 400w (ide uz lbx 02bbb kuciste) nije se culo. Znaci trgnem se nocu i pogledam da li radi komp, koliko je tih bio. I onda sam zamenio chieftec sa cooler master extreme power 530w i kao da mi je ukljucen usisivac, nema sanse da spavam pored njega.
Cuo sam da su igreen CM napajanja dosta tiha, ali ih jos nisam cuo kako rade. Devize devize bonda elema
je chieftec 350w GPS-350EB-101 A imam i neki dodatni Fan za kuciste 12 cm (nemam pojma koji, ali radi na 600rpm) plocha ABIT KN9S (zbog heat pipe-a) na procesoru mi je box cooler...
u rachunaru mi je najbuchniji Hitachi HDD (iako mu je ukljuchen acoustic silencer)... :))))
hahahah kakve ste curice Boze dragi :) , imam CM od 550 w i box cooler koji je na 2500-3000 obrtaja po ovom vremenu (bice zamenjen uskoro za Hyper th ali samo zbog hladjenaj) ..pa spavam kao beba niti se budim..znate kako kazu...rdjavom k.... i dlaka smeta :D...
nisi pitao mene al da ti kazem sta ja koristim..znaci antec kuciste i jedan veliki fan 12 cm na low(kod ovog mog anteca ima stelovanje tog fan-a na low medium i hi)..graficka mi je fanless...e jedino se cuje box cooler na procesoru i to samo kad radim nesto on se pojaca i onda se cuje..pozz
:: :: hahahah kakve ste curice Boze dragi :) , imam CM od 550 w i box cooler koji je na 2500-3000 obrtaja po ovom vremenu (bice zamenjen uskoro za Hyper th ali samo zbog hladjenaj) ..pa spavam kao beba niti se budim..znate kako kazu...rdjavom k.... i dlaka smeta :D..
neka tebi tvoje buke.. neka meni moje muke... bre pesnik cu da postanem ovde zbog rdje... pa kome sta u kuciste udje
LC PowerSilent Giant (14cm) jednostavno se NE CUJE. Ako hoces nesto kvalitetnije, uzmi Antec.
P.S. Gotovo je nemoguce da ventilator napajanja ( 12 i 14 cm) nadjaca vetilator na procesoru. Tako da ako hoces necujan komp, razmisli i o ventilatorima na procesoru i eventualno grafickoj.
P.S.` O dodatnim vetilatorima nemoj da razmisljas (eventualno Antec Nine Hundred Gamer koji ima ogromne ventilatore i podesavanje brzine istih).
P.S.`` Kakvu ti to masinu imas, kad ne mozes da spavas od nje? Ne radi valjda na SUS motor?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.