Ljudi pomagajte!! Ocu da kupim nov komp ali neznam koji?!?!?Treba mi neki dobar do 600 evra da mogu lepo da igram igrice koje ce da izlaze.Sad jeva igram igrice kao sto su Medieval II Total War,Need For Speed,i to igram sa grafikom podesenom na low!!!Preporucite mi neku konfiguraciju sa kojom bi mogao da igram na HIGH!!!
To je ok napajanje, ja sam mislio da ga uzmem ali sam uzeo 550W Cooler Master Extreme Power RP-550, jer su mi rekli da je tise od 430.(valjda ima veci ventilator) Ok radi sve fino gura, ALI, veliko ali, prilicno je bucno,neuporedivo bucnije od chiefteca400w, cak imam utisak da je bucnije od prastarog hypomedia napjanja koje je puno prasine. Ne mogu da spavam od njega moram komp da gasim. Nosio sam ga i u DESK, oni su uvoznici, slusali ga uporedjivali sa ostalima,i ja sam slusao ostale,momci su bili EXTRA korektni, i to je to.Ispravno je, al ije Bucno .Rekli su mi igreen da je tiho.
Sad sam otisao malo u offtopic, ali mi je bitno da mi je tih komp, jer ovako ne mogu da spavam i moram da ga gasim, a sa chieftecom sam zaboravio kad sam ga gasio, ali chieftec ima druge probleme. Devize devize bonda elema
Bogami za 600 evra bez monitora mozes da kupis odlican kompijuter! I nemoj da brines za igrice jer ce svaka dual core konfiguracija sa dobrom grafikom i 2gb memorije da jede sve igre! Evo ti moj predlog! Ploca:asus p5b ili DFI Infinity P965
Procesor:INTEL Core 2 Duo E4300 BOX-overklokerski san, veruj mi ne treba ti brzi!!!
Memorija: 2x1gb ddr2 800mhz obavezno, a ti izaberi proizvodjaca(transedent,geil,apacer,kingston,kingmax) nemoj samo da uzmes ncp,takems i ostali krs
Grafika:Nvidia 8600gts, jesce ti sve nove igre u res. do 1280x1024(jedino ako imas monitor tipa 20 ili 22 inca onda bi ti trebala jaca), mozes da uzmes i 7900gs sad je jako povoljna ona je otprilike kao ova predhodna samo je stariji cip i nije dx10.
Hard disk: 250gb sata 2 16mb cache, Seagate ili Wd
Napajanje: Chiftec 400-500w supersilent, ili coolermaster 430-480w isto silent
I uzmi neko coolermaster kuciste ako vec nemas, i mozes da uzmes dvd-rw pionir ili lg Cena 660 eur sa sve kucistem! cene su iz a-maze-a jer su jako povoljni a extra korektni!
To ti je osnova, sve ostalo mozes i sam da odaberes po potrebi(tv karta, profi zvucna itd.)
Ovo sto ti je urosk predlozio je odlicno za te pare,jedino bih ti predlozio da uzmes Gigabyte ds3 plocu jer se manje greje od Asusa..Sto se tice ove dfi za nju ne znam kakva je ,ali uzmi gigabyte koji je proveren i neces imati nikakvih problema..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.