Pozdrav drugari,nov sam u svemu ovome pa me interesuje dali je ok ova starija konfiguracija koju posedujem,(nazalost imao sam noviju i bolju ali je crklo sve od strujnog udara) pa sad dok ne skupim malo vise para za nov racunar moram sa ovim sto imam.
Fujitsu Simens,Intel 2,8ghz(2 Cpus),1 gb ram,grafika je 128mb na ploci kako se vec kaze .) dodao sam samo hard od 320gb i tft monitor 19`. Moze predlog koji operativni sistem instalirati i pratece programe kako bi se izvukao maksimum iz ove masine. Svaka pomoc dobro dosla,pozdrav Leka
pozdrav pa sta ti znaci misljenja, imas to sto imas i uzivaj dok ne kupis nesto bolje, nije bog zna sta ali posluzice itekako bolje nego nista zar ne? predlog za operativni sistem je Windows XP sp3 professional.
Posluzice to i bolje nego sto mislis :) Lepo to radi, imao jedna takav. XP SP3, lepo spakovani programi i ne preterano teski i sa minimumom programa koji se podizu u tray-u i sve cool :)
U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!
Ziv nisam da vidim sta to moze tvoj AMD sa 6 jezgra da uradi brze od intela sa dva procesora na 2,9 GH i sa svim tvojim kingston ram na zilion mhz sa psu od kw sa coolerom od fice ili ferarija cemu to sluzi i sta kuvas u njemu. Cime se bavis i sta radis na tu navijenu fritezu leba ti odgovori dok ne kupim nesto bolje da me opismenis
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.