Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Konfiguracije
Pitanje?
STRANA 1 OD 1
Serbon Pitanje? 11.02.2012. 14:43 T43179

status: user
broj poruka: 27
Zanima me preporuka za neki povoljan servis u kome bi mi profesionalno i kvalitetno sastavili racunar od mojih komponenti koje bih im doneo. Ovi iz e**ia nisu izgleda sposobni za takav `ozbiljan` poduhvat, pa na zalost moram da trazim rezervno resenje, jer sam ne znam a ne bi ni da sada pocinjem da ucim, pogotovo ne na ne daj Boze sopstvenim greskama :D

P.S. idealno bi bilo kada bi taj servis radio i danas a jos ako bi hteli da sklope masinu predamnom (kako bih i sam ponesto video i naucio), to bi bilo najbolje...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mikac962 Re: 11.02.2012. 14:52 #398076

broj poruka: 555
Imas li nekog drugara koji se razume u to? Sada je vec kasno za servise, subota je skoro tri sata popodne. Bas si optimista. Jedini moze u nekoj privatnoj reziji.

Serbon re Re: 11.02.2012. 15:03 #398078

a na zalost nemam. Kapiram da je subota i da je kasno, ali reko da pitam za svaki slucaj, jer nikad ne znas dok ne pitas. Mozda ima i optimisticnih servisa koji rade i subotom, nadajuci se nekoj dodatnoj zaradi a mozda ima i nekih servisera koji bi rado ostali koji sat duze da namaknu neki dinar vise u ova teska vremena kada je svaki dinar veliki i vazan :)

Ali kapiram da cu sacekati ponedeljak i verovatno njih iz e**ia da mi to zavrse, pa sta mi Bog da, ali uzevsi u obzir da vec drugi dan nemaju hrabrosti da krenu sa sklapanjem a da su mi prosli put prilikom sklapanja ostetili kuciste i uopste uradili sve na uzasno neprofesionalan nacin, te me primorali da trazim povracaj novca, sumnjam da i ovaj put mogu ocekivati neko cudo u obliku profesionalno i valjano sklopljenog, najobicnijeg racunara sa jedinim vanserijskim dodatkom, aftermarket CPU kulera...
f0rever Re: Pitanje? 11.02.2012. 16:51 #398092

broj poruka: 3821
Imas mail.

:)

I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!

:: Zanima me preporuka za neki povoljan servis u kome bi mi profesionalno i kvalitetno sastavili racunar od mojih komponenti koje bih im doneo. Ovi iz e**ia nisu izgleda sposobni za takav `ozbiljan` poduhvat, pa na zalost moram da trazim rezervno resenje, jer sam ne znam a ne bi ni da sada pocinjem da ucim, pogotovo ne na ne daj Boze sopstvenim greskama :
::
:: P.S. idealno bi bilo kada bi taj servis radio i danas a jos ako bi hteli da sklope masinu predamnom (kako bih i sam ponesto video i naucio), to bi bilo najbolje..
::
djodjo U em*ju tesko 11.02.2012. 17:26 #398097

broj poruka: 658
da ce ti neko i u ponedeljak sklopiti a mozda i jos neki dan, rade samo dva lika u kozjackoj zbog ovog kijameta napolju, retko ko sad ide da kupuje kompletnu masinu pa su serviseri dobili raspust a ostali u prodavnici samo prodavci, msm najverovatnije i oni znaju da sastave ali im nije to primarni posao

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2124026

tortojed Ako ti Slash (f0rever) ne sredi to, javi mi se mejlom... 11.02.2012. 18:35 #398113

broj poruka: 10997
...

Dexter013 @Serbon 11.02.2012. 20:19 #398140

broj poruka: 17093
Juce stigao komp sastavljen komplet ceo iz emmija,
danas sam windows odradio i to je to, inace odakle si?

Ja sam vec u tom fazonu sklap[anja instaliranja danas :) Da opravim kombo...

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz
Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz
GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Serbon re... 11.02.2012. 22:56 #398190

iz BGá sam. Nista, nisam na kraju otisao po komponente i ostale su u radnji, tako da mi ne gine da sacekam ponedeljak a tada ce mi ga verovatno i sami sklopiti. Inace dobra su radnja, ali ocito je da imaju problema, odnosno nedostatak profesionalnog kadra koji je zaduzen za ovakve stvari, pa im to rade neki `amateri`, ili je to samo meni tako zapalo, ali nesto cenim da ni nemaju bas cesto zahteve za sklapanjem celih masina. Evo juce u 18h su imali sve komponente na stanju, rade do 21h i nisu ga sklopili sinoc a nisu ni danas a radili su od 9h do 16h, plus cisto sumnjam da im je bila guzva po ovakvom nevremenu. A poslednji put kad su mi sklapali, izokretali su mi naopako neke ventilatore na kucistu, tipa stavili zadnji da bude `uduvni` i slicno, ostetili prednju masku prilikom pokusaja instaliranja dvd driveá, jer nisu znali kako da skinu onu plocicu (trej), pa su je bukvalno otkinuli srafcigerom, ostetivsi, to jest savivsi tu jednu skinutu i onu prvu ispod nje, koja je bila vidno savijena (sreca da su bile metalne, inace bi pukle), te su onesposobili power button, verovatno kada su na silu skidali prednju masku da bi instalirali vent... O haosu sa kablovima unutar samog kucista da ni ne pricam, nikad nisam video nista slicno i tako odvratno i mislim da ni necu...

Nista, hvala svima, cekam ponedeljak, pa ako opet bude katastrofa, javicu vam se, pogotovo ovima koji su se ponudili za pomoc, pa da mi tu nuklearnu fiziku odradi neko ko zna. Pozz.
tsp303725 mogu da pomognem 11.02.2012. 22:56 #398191

broj poruka: 79

CERI

Radim u jednom servisu i mogu to da ti sklopim ali tek u ponedeljak.Radio sam i danas ali do 15hi do ponedeljka ne mrdam iz moje Borce a to ti nije blizu.Ako se ne snadjes ti se javni.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs