Treba mi računar koji će pored osnovnih stvari tipa internet, office, muzika služiti i za gledanje hd tv-a, a da pri tome šalje signal na full hd tv. Šta uzeti ? Da li integrisana grafika to može da svari ? Pošto cenim da za ono što inače radim nije potrebna neka naročita grafička.
Preporučio bih ti neki mali komp. Konkretno mislim na itx ploče, sa integrisanom grafikom i procesorom. Malo se greju pasivno se hlade, troše oko 20W, integruša izvlači fullHD na hdmi izlazu, sve to stane u kućište veličine deblje bombonjere koje možeš da `besiš pozadi na monitor. Sve to sam ja sastavio za manje od 150€... Vidi, razmisli...
Uzmi neku gotovu konfiguraciju jer su sad hard diskovi dranje pa izađe jeftinije a to što tebi treba radiće ti bilo šta. Pročeprkaj pa postavi linkove da ti kažemo valja li, vidi nešto sa amd-ovim APU procesorima.
:: QQ pa taj cpu se gusi kad otvoris nekoliko tabova sa flash animacijama. minimum sempron 140 otkljucan u athlona IIx2. :: Zare, koliko para imas za komp :: :: __________________________________________________ :: http://img810.imageshack.us/f/useyourcpu.jpg :: ::
nista sa intelom unutra - nema sanse da vozi fullHD, a varijante sa nvidia ION unutra su vec poskupe.
AMD fusion nisam probao... uglavnom pisu da radi, mada sam na reviewu za neki netbook sa AMD Fusionom procitao na ne ide kako treba fullhd...
integrusa na mojoj ASUS M4A88T-M - ATI 6250 vozi bez problema hardverski u win7.
player XBMC - odlican player softver, moze u win7 hardverski fullHD (bez hw stih proba se pokazala ocajno). Moze da se kontrolise sa android telefonom.
Inace ovo iz potpisa vozi sta hoces od filmova Asus M4A88T-M, AMD x435 (otkljucan) 4x4GB ddr3 1333, CF SanDisk 4GB, Win XP WD Green 1TB, 2xSamsung F3 1.5 Frontier DIVA
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.