Video sam samo oni 512MB, samo sam okom preleteo. :)
Ne moze 1GB za jednu crvenu, nece to niko kupiti za te pare. Puna PCBerza DDR2 memorija.
Sto se tice ove ploce UD3 Gigashit, nekim cudom sam bio u tripu da je u pitanju ona nForce 630a varijanta, jer sam gledao samo pocetak naziva do `GA-ma`.
Mozes za tu prvu plocu da uzmes 25 eura, mozda i 30.
A i za drugu graficku su u pravu. Vise 15 nego 20. :o
Izvini sto sam pozurio, bolje da nisam ni pisao, nego da ti dajem pogresne informacije. :o
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Ja sam rekao da su tu negde +- nisam ni hteo da ulazim u detalje, :: jedino sto sam morao stvarno za ram da prokementarisem :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: ::
:: Tebra,uopšte nisi realan.. :: Po tebi 20e i za prvu i za drugu ploču,a prva je dosta bolja i novija :: Onda grafička kod druge za 20e?Teško :: :: :: :: Ploca 2 :: :: Proc 2 :: :: Ram 1 :: :: Grafa 3 :: :: :: :: Ploca 2 :: :: CPU 1 :: :: Grafa 2 :: :: Ram :: :: :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: :: :: :: Moze procena ove dve konfiguracije :: :: :: prvi :: :: :: ploca Gigabyte GA-MA770-UD3 rev :: :: :: proc AMD Athlon64 x2 5000+ Black Edition i OCZ Vanquisher kule :: :: :: mem 2*1GB ddr 2 Geil Ultra 800 MHz CL :: :: :: graf XFX 9600GT 512MB ddr :: :: :: a drugi :: :: :: ploca: MSI K9N Neo v2 NF52 :: :: :: proc: AMD Athlon LE-1620 2.4 GH :: :: :: mem 2*512 + 1GB ddr :: :: :: graf: Asus Radeon 2600 Pro 256MB pci :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.