poslednjih par dana sam jurcao oko osvetljenja za cosmos s, da sve to zbudzim i evo, nekih 40% je gotovo gore i unutra uv neonke koje sam kupio od milosikaca clana berze unutra megaflov od philaemos-a 12ice napred (nisu led) bice nekad
ja licno sam odusevljen gornjom stranom kucista, mislim da ne moze bolje. uv paint je konacno dosao do izrazaja :)
@torto morao sam da ga podignem kada sam trpao sve u njega, nisam ni kablove posakrivao od zurbe. bice na podu samo da zavrsim ovaj sto koji jurim ovih dana (bice tema i za to, treba mi par saveta od vas forumasa)
@gile napred se `preliva 10cm a pozadi 5, i ja sam se plasio ali to je bilo samo privremeno. tv komoda je `kratka` ali sve ce to da se odradi do sredine februara
A, svakako pohvale na tvoj račun duqp, zbog entuzijazma!
No, ono što mi upada u oči je da je kućište namešteno radi slikanja, a ne radi funkcionalnosti. Naravno, kako je masivno, nemoguće je pomisliti na statičku nestabilnost kućišta, ali svakako će ti svaka arhitetka reći da nije lepo što stoji tu :) I ja se pridružujem njihovim mislima, delom iz opravdanosti, delom iz solidarnosti :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.