Proc 90e Ploca 35e 8GB 30e 600GB 50e Leadtek GTX560? 120e-130e DVD-rw 7e Kuciste obicno 5e 500w Chif 20e
Kojigod laptop da uzmes u tom cenovnom rangu, bice slabiji od tvog PC-a.
Ovo su ti cene da prodajes pojedinacno i ako imas pisanu gar.
Komplet - mora nize.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Amd phenom II x4 960t moze se otkljuc :: msi 870-c4 :: 8gb kingstone hyper 1600mh :: 600gb w :: leadtek 56 :: dvd r :: kuciste crno neko obicn :: napanje 500w chifte :: Philips 226v :: w-lan kartica wl-520g :: Blueberry sw - m3 :: logitech 1.3 rightlight realysoun :: tastura a4tech + revoltec mi :: :: Menjao bi za laptop ali za koj laptop i i sta mislite koja bi cena bila svega ovoga :: :: Sve ima garanaciju osim hd , dvd rw :: :: Ostalo je staro 2 meseca
a laptop odgovarajuće snage ako i nađeš koštaće ko svetog Petra kajgana. Po meni, bolje skupljaj pare za neki solidan laptop, a ovu mašinu ostavi kako jeste.
Greota da prodajes pa da kupujes kantu od laptopa za te pare, ako neces da se igras na lapu nego cisto prenosivost radi, uzmi neki jeftin od 250e i miran si.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
Na taj problem sa Ti sam naišao (na netu naravno, pošto ne konzumiram GeForce) kod Gigabajtovih OC modela, gde se frekvencija jezgra morala spustiti na difolt vrednost, da bi se eliminisala nestabilnost. Možda je bilo problema i kod nekih drugih proizvođača, ali se ne sećam da se neko žalio.
I još jednom da naglasim, ukoliko nemaš potrebu da nosiš komp sa sobom na posao, fakultet/visoku školu ili neko treće mesto, stvarno ne vidim razlog da menjaš desktop za laptop.
ja to ne bih prodao zarad lap topa. Jedino ako ne planiras da putujes po svetu pa ti bas treba lap top zbog slanja e mailova porodici sa poslovnih sastanaka :) http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2122209
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.