Ako moze hitno, vise ne znam sta da radim, reinstalirao sam windows, i sada mi nikako ne vidi drugi disk, mislim, vidi se disk u biosu, vidi se u device manageru,gde i kaze da taj hardver radi propisno, ali ne mogu mu pristupiti preko internet explorera. Do reinstalacije sve je radilo normalno, sta da radimmmmm????
To jest, pomocu window$ explorera. Da li si `administrator`?
28.12.2011. 20:43
status: user broj poruka: 10997
Ako nisi, mozda ti je `zabranjen pristup` od strane musavog microshitta (you need to have `elevated privileges`). Ako je disk prazan, mozda nije formatiran - u tom slucaju pokreni disk management i tra la la...
U principu, moguce je i tako - iz IE-ovog tool bar-a, file/open/browse, pa...
29.12.2011. 01:47
status: user broj poruka: 10997
odabrati neki fajl/folder. Naravno, ovo nije narocito korisno, izuzev za otvaranje offline (snimljenih) sajtova, HTML dokumenata i flash animacija ako korisnik bas voli IE-a ili nema drugih brauzera...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.