Da ne mislim da ti znaš razliku između JNC i Frontier kućišta pomislio bih da ga reklamiraš.
EDIT: Drugi oglas je strava: neki kabl ne znam čemu služi, poklon - baterija, kabl za priključivanje na paralelni port, limčić ako nađem, 98 ne zna da optimizuje - što lepo ne kaže da nema sat vremena da sačeka da se 98 instalira na ovoj polukonfiguraciji?!?
Ipak, promaklo mu je da navede, kako su nekad u PC-ju pisali, `ko je potpisao ultra-brze SDRAM memorije`.
Re: Ovaj oglas je već bio na forumu, Zavjekivjekov
18.12.2011. 02:11
status: user broj poruka: 3821
Baterija je tu kljucan faktor.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Da ne mislim da ti znaš razliku između JNC i Frontier kućišta pomislio bih da ga reklamiraš :: :: EDIT: Drugi oglas je strava: neki kabl ne znam čemu služi, poklon - baterija, kabl za priključivanje na paralelni port, limčić ako nađem, 98 ne zna da optimizuje - što lepo ne kaže da nema sat vremena da sačeka da se 98 instalira na ovoj polukonfiguraciji?! :: :: Ipak, promaklo mu je da navede, kako su nekad u PC-ju pisali, `ko je potpisao ultra-brze SDRAM memorije`. :: :: Pozdrav :: :: Vlada
Meni nije jasno kako Celeron moze biti Pentium 4 ili 2 To prodavci non stop koriste, a ja kada vidim ocu da olupam monitor. Grrrr
i5-2500k Costa Rica @ Stock for now ASUS Sabertooth P67 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz MSI N570GTX Twin Frozr III PowerEdition/OC 2x500GB WD Blue Sata3 at RAID 0 X-Fi XtremeGamer Corsair 750W Windows 7 Ultimate 64 Samsung BX24
Nije problem kada se pozivaju na Pentium x, a kažu da je Celeron. Veći je problem kad kažu da je Pentium x, a ne navedu da je Celeron.
Celeron je , inače, manje-više u osnovi Pentium x.
Pozdrav!
Vlada
:: Meni nije jasno kako Celeron moze biti Pentium 4 ili :: To prodavci non stop koriste, a ja kada vidim ocu da olupam monitor. Grrr :: :: :: i5-2500k Costa Rica @ Stock for now :: ASUS Sabertooth P6 :: 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz :: MSI N570GTX Twin Frozr III PowerEdition/OC :: 2x500GB WD Blue Sata3 at RAID 0 :: X-Fi XtremeGame :: Corsair 750W :: Windows 7 Ultimate 6 :: Samsung BX2 :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.