Da li konfa iz linka ispod može da posluži za kvalitetno igranje igara na duže staze (2-3 god)? Na raspolaganju imam MAX 55000 din. (ne treba mi monitor)
a ni sama mašina mi ne izgleda nešto obećavajuće za period od 2-3 godine. Bolje sastavi sam nešto. Za 55000 sigurno možeš da sastaviš dobru AMD mašinu, za Intela već ne znam.
U pogledu performansi u igricama bar 25% bolje. Sasvim dobra konfa za te pare.
E sad,kazesh 2-3 godine,ako ocesh igre:Ja bih licno uzeo 4gb rama(dovljno,lako posle dodash)ustedish 1k,umesto te ploce koje je sjajna(ali koji ce ti kurac kad verovatno ne drndash oc itd..)uzmesh ovu moju 870-c45 ustedish josh 3,5k i imash MSI gtx 560 TI Twin frozr II(ona je bez TI,ova sa TI brza je josh 15-20%). Jedino sto ta ploca podrzava buldozera(novi amd procesor)ali ako si gamer kao i ja,sto vishe para u grafu.Ko zna sta ce biti sa procesorima za 2-3 godine,a ovih dodatnih 15-20% u igrama svakako znaci.
Neka uzme ovu plocu, ako ne i PRO verziju zbog 6+2 naponske..
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: U pogledu performansi u igricama bar 25% bolje :: Sasvim dobra konfa za te pare :: :: :: E sad,kazesh 2-3 godine,ako ocesh igre:Ja bih licno uzeo 4gb rama(dovljno,lako posle dodash)ustedish 1k,umesto te ploce koje je sjajna(ali koji ce ti kurac kad verovatno ne drndash oc itd..)uzmesh ovu moju 870-c45 ustedish josh 3,5k i imash MSI gtx 560 TI Twin frozr II(ona je bez TI,ova sa TI brza je josh 15-20%) :: Jedino sto ta ploca podrzava buldozera(novi amd procesor)ali ako si gamer kao i ja,sto vishe para u grafu.Ko zna sta ce biti sa procesorima za 2-3 godine,a ovih dodatnih 15-20% u igrama svakako znaci :: :: Msm na ovu grafu :: http://emmi.rs/grafi%C4%8Dke-kartice-%28vga%29-vga-geforce-gtx560-ti-msi-twin-frozr-ii-oc-1gb-ddr.11.html?productId=15172
:: Ima problema izgleda C45 MSI sa 960T procesorima :: :: Neka uzme ovu plocu, ako ne i PRO verziju zbog 6+2 naponske. :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: U pogledu performansi u igricama bar 25% bolje :: :: Sasvim dobra konfa za te pare :: :: :: :: :: :: E sad,kazesh 2-3 godine,ako ocesh igre:Ja bih licno uzeo 4gb rama(dovljno,lako posle dodash)ustedish 1k,umesto te ploce koje je sjajna(ali koji ce ti kurac kad verovatno ne drndash oc itd..)uzmesh ovu moju 870-c45 ustedish josh 3,5k i imash MSI gtx 560 TI Twin frozr II(ona je bez TI,ova sa TI brza je josh 15-20%) :: :: Jedino sto ta ploca podrzava buldozera(novi amd procesor)ali ako si gamer kao i ja,sto vishe para u grafu.Ko zna sta ce biti sa procesorima za 2-3 godine,a ovih dodatnih 15-20% u igrama svakako znaci :: :: :: :: Msm na ovu grafu :: :: http://emmi.rs/grafi%C4%8Dke-kartice-%28vga%29-vga-geforce-gtx560-ti-msi-twin-frozr-ii-oc-1gb-ddr.11.html?productId=15172
Ako nece OC svaka mu je maltne dobra, nek ide onda na msi koji djole predlaze. Ako ce da otkljucava i mozda dobije x6 ili x5 bolje da uzme asusa , bolja naponska em AM3+ za mozda dobru reviziju 2
ja sam dao neku osnovu pa nek modifikuje covek kao hoce manje rama vise ovoga ili onoga...
U svakom slucaju mnogo bolji komp za iste pare od onog gotovog.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.